- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.621
Benimki farkedince bana diyorki senin tirip saatin gelmisValla çok degişigiz trip atmak için bahane üretıoz resmen
Evet diyorum hallerim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki farkedince bana diyorki senin tirip saatin gelmisValla çok degişigiz trip atmak için bahane üretıoz resmen
Hardali nasil balli yapmislar o ne bicim bir tat olmustur oyle dusunemiyorum bilehaaha ben sadece ketcap mayonez yedigum icin sorun olmuyor
Sakin yeme balli hardal
Hiic sevmem
O hardalın bitkisi oluyor bizim oralarda sarı yapraklı o bitkiyi ekmek arası tuzlayıp yemeyede bayılıyorummhaaha ben sadece ketcap mayonez yedigum icin sorun olmuyor
Sakin yeme balli hardal
Hiic sevmem
Benımki beni anlamıyo işte ordan yiyo zopayıBenimki farkedince bana diyorki senin tirip saatin gelmis
Evet diyorum hallerim geldi
Ben yesil sogani ekmegin arasina koyup yemeyi seviyormO hardalın bitkisi oluyor bizim oralarda sarı yapraklı o bitkiyi ekmek arası tuzlayıp yemeyede bayılıyorumm
23 yasindayim sen kac yasindasin tivitim ben seni hatirliyorum.Huy Meselesi kaç dogumlıydun bacım sen
Ayy bende o yesil domatese bayiliyorum bide yeşil cileği cok seviyorum he gercek cilek domates kokusu onlarda varBen yesil sogani ekmegin arasina koyup yemeyi seviyorm
Bahcemizde eskiden vardi koparip koparip yerdim.
Birde kucuk yesilimsi kirmizili domatesler oluyordu onlarda lezzetli oluyo
Ben unuttum valla özelden yazsana adını ben 27 olacam cok yaslıyım23 yasindayim sen kac yasindasin tivitim ben seni hatirliyorum.
Hatta adinida hatirliyorum hahahah
Dur kulagina fisildayim hatta yasadigin yeride hatirliyor gibiyim sanki dur yazayimmmBen unuttum valla özelden yazsana adını ben 27 olacam cok yaslıyım
Ve ayrica hicta yasli degilsinnnnnnBen unuttum valla özelden yazsana adını ben 27 olacam cok yaslıyım
Adresimide bilin miDur kulagina fisildayim hatta yasadigin yeride hatirliyor gibiyim sanki dur yazayimmm
Yok o kadarini bilmiyorum ama bildiklerim yanlis olma ihtimali var malum kac kisiyle konusuyoruz gun icinde hahahahAdresimide bilin mi
Bende derste calmisti acmistim kapatiyim derken hoparlore basmistimOkulda cep telefonu kullanmak yasakti o zamanlar
Bir gun elimde telefon istemsizce mesaj yazarken onume batadan gitmisim idarenin oldugu yere
Lise zamanlarinda bir hoca beni bir yakaladiydi sonrasi malumm ahahahah yalvariyorum telefonumu almayin idmana gidicem ailemle haberlesiyorum demeye hahahahaha
Sakin deneme dusunme yanina bile yaklasmaHardali nasil balli yapmislar o ne bicim bir tat olmustur oyle dusunemiyorum bile
Hahaha Allah iyiligini versinBende derste calmisti acmistim kapatiyim derken hoparlore basmistim
Hoca affetmedi tabi
Aslinda her zaman da iyi degil ama , hakikaten insanin cani sikkin olunca bu sefer yine tirip yapiyor damgasi yiyorsunBenımki beni anlamıyo işte ordan yiyo zopayı
Yok yok denemiycem zaten hardaldan tiksiniyorumSakin deneme dusunme yanina bile yaklasma