- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.601
Evlenince hergün döversin sendeKocalara siddete hayir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenince hergün döversin sendeKocalara siddete hayir
He aile ici siddete karsiyimBenim herif
Gel kardaşımBiz seninle çok iyi anlaşacağız
Yok ondan hic yemedimmYa dimii
Ama simdikileri de bozdular
Eskiden popeyesin vardi kendi yaptigi kucuk plaatik kaplarda yedin mi hic ? O harikaydi
Yavrum sen de ona yok buna yok, ne edek bizSoguk suya dayanikliyim sicak su firlatin haha
Aslında manyaklık bende ama suçu ona atıyorum gelin beni dövünHe aile ici siddete karsiyim
Ama baska mevzu olursa 7/24
Okullarda kiz ceteleri olurdu. O cetelerden bir kiz bana omuz atmisti bahaha nicin gelip beni korumadinizHe aile ici siddete karsiyim
Ama baska mevzu olursa 7/24
Vakit kaybetmeden girişelim mi kızGel kardaşım
Bence sacimi yolun saclarim gitti diye aglaya aglaya olurum zaten be hahahahYavrum sen de ona yok buna yok, ne edek biz
Kiz ben onu oldum llasi sevmemYok ondan hic yemedimm
Ya bak ne diyecegim
Ben eskiden hardal sosa bayilirdim.
Inanilmaz kullanirdim
Sonra ben bir mekana gittim
Orada bir hardal sos koydular onune
Afedersin butun yemegimi yiyemedim o hardal sosu tadinca..
O gunden beri feci sekilde o sostan tiksiniyorum
Eskiden bayilirdim
Balli hardali hic bilmiyorum.Kiz ben onu oldum llasi sevmem
Klasik benim ketcap mayonez.
Yok ranchsos falan iykk
Hele o balli harfal yok mu bigün tadina bakayim dedim bakmaz olaydim
Efendim cürüm
Neyin var margom ne oldu sanaBexom ben hic uyuyamadim cok fena bir haldeyim suan bugunku programi uygulayacak dermanim yok. Karnimi doyurasim bile gelmiyor icimden
Hahaha ben sade hardalı seviyorum amaKiz ben onu oldum llasi sevmem
Klasik benim ketcap mayonez.
Yok ranchsos falan iykk
Hele o balli hardall yok mu bigün tadina bakayim dedim bakmaz olaydim
Bebegim hic uyuyamadim yav boluk porcuk uyudum. Gece kahve ictiydim. Cok etki ediyor mahvetti beniEfendim cürüm
Neyin var margom ne oldu sana
Hahah sen de benim gibisin deseneAslında manyaklık bende ama suçu ona atıyorum gelin beni dövün
Yavrum bi cagri atsaydin yeterdiOkullarda kiz ceteleri olurdu. O cetelerden bir kiz bana omuz atmisti bahaha nicin gelip beni korumadiniz
Ivit senin en zayif noktan saclarinBence sacimi yolun saclarim gitti diye aglaya aglaya olurum zaten be hahahah
Ketcap mayonez onlarin babasi onlarda akrabasi oluyor herhalde kv desi kb sii gorumcesi falanEfendim cürüm
Neyin var margom ne oldu sana
Hobulduk bebeeemBebegim hic uyuyamadim yav boluk porcuk uyudum. Gece kahve ictiydim. Cok etki ediyor mahvetti beni
Hosgeldin bebegimmm
Valla çok degişigiz trip atmak için bahane üretıoz resmenHahah sen de benim gibisin desene
Bazen kendi kendime birseyelere kizarim , soylenirim.sinirlenirim.ama adamin haberi yok ne oldugunu bile bilmiyor ne degisik bir varligiz biz ya
Yavrum bi cagri atsaydin yeterdi
Ivit senin en zayif noktan saclarin
haaha ben sadece ketcap mayonez yedigum icin sorun olmuyorBalli hardali hic bilmiyorum.
Ay mekanda soslarin isimlerini soylerken seni duzeltiyorlaya ben uyuz oluyorum o zaman ahahahaha
Bazen ranc sos diyorum karsimsaki renc sos diyor..
Anladin da ne diye duzeltip bozuyorsun beni ahahahah
Hiic sevmemHahaha ben sade hardalı seviyorum ama
Okulda cep telefonu kullanmak yasakti o zamanlarHahah sen de benim gibisin desene
Bazen kendi kendime birseyelere kizarim , soylenirim.sinirlenirim.ama adamin haberi yok ne oldugunu bile bilmiyor ne degisik bir varligiz biz ya
Yavrum bi cagri atsaydin yeterdi
Ivit senin en zayif noktan saclarin