- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.381
Kk da survivor topigini okuyup sinir oldum bütün sabah
Limon biraksan dışarda uyur hayvan yem su derdinde değil ki hiç dışarda olsun ona yeter ki o da benim bebeğim ya bebek gibi aynı zaten
Ben o mesajı taa sabah 5te mi ne yazdım kız
Erdinin suratı mosmor olduNiye sinir oldun kuzum..
Bulut gelmis yeni yarismaci olarak.
Sanki etdi biraz bozuldu gibi.
Bulutlu aralarinda bi problem mi var ki
Biliyor musun bende dun gece sana mesaj yazarken adini yazmisim.Ahahahha özel hitabimizi yazmistim sana ki farkedip sildim :)))
Iste insan okuduukca daha secici oluyor. Iyi kitapla vasati ayirt edebiliyor. Okumak guzel sey beeee
Kanka vallahi mosmor oldu.Erdinin suratı mosmor oldu
Ferrom suan senin en sevdigin seyi aldim ve yiyorum acaba neeeeeKankibaaal
avakadomu nee aman yarabbimFerrom suan senin en sevdigin seyi aldim ve yiyorum acaba neeeee
Laysssss yiyorummmm ahahahahavakadomu nee aman yarabbim
hiii bunu yapmacaktın edaaaağğLaysssss yiyorummmm ahahahah
Arkadasimdan geldim.hiii bunu yapmacaktın edaaaağğZayıflamam lazım kilolu gelin olmamam Girik niden bana böyle yapyosun nedeğğn
Kendi seçti takımı hemde ödülü sadece takım için değil kendi için de kazanıyo yemeği kendi de yiyo sonuçtaKanka vallahi mosmor oldu.
Bulutun sesi ayni yabanci filmleri seslendirenlere benzemiyor..
Birde su anil bazi oyunlarda sanki bilerek yeniliyor gibime geliyor. Sana da oyle geliyor mu..
Sanki gonullulerde olmaktan memnun degilmis gibi egeliyor banaa..
K
Kendi seçti takımı hemde ödülü sadece takım için değil kendi için de kazanıyo yemeği kendi de yiyo sonuçta
Evet anıl geri planda kaliyo ama performans olarak gayet iyiBazen oyle hissediyorum. Gonullulerin en iyilerinden biri bence anil..
Anilda olmasa zor kazanirlar oyunlari bence.
Saka gibi yahu eser gitti =(
Az once instagramda gordum.
Eser sevenleriyle birlikte bulusmus. Donmus.
Arkadasimdan geldim.
Canim bir abur cubur cektiki anlatamam..
Iki dakika market yapip geldik, daha neler aldim gel ellerimle yedireyim sana
Sen dunyanin en guzel gelinisin ♡
Bencede, bakalim bulut nasil oyunlarda..Evet anıl geri planda kaliyo ama performans olarak gayet iyi
Efenim askim
Aşkımmm yaa
aslı avakado öyle sade yenmez zaten onu eziceksin bi güzel yumuşak olmadan kesmicen zaten sonra ona limon tuz baharat ekliceksin off offf efsaneAvakado yedim gecen gun ilk defa. Tadi berbat. Yedigim en igrenc sey.
Anili ben de cozemedim hala. Yarislarda cok hizli. Ilhani bile geride birakiyor. Ama atislari cok kotu. Ve atis yaparken bazen kal geliyor adama. Oyle durup diger yarismaciya bakiyor. Saka gibi. Bir de kendini ifade edemiyor adam. Konusurken falan dinleyin cocuk gibi konusuyor. Saf birisi. Kendini savunamuyor. Onun yerinde boyle oyun kazanan baska birisi olsa o takimin lideri olurdu. Bak Ilhan horoz gibi ötuyor her daim. Ama anil saf. Malesef. Ama seviyorum ben Anili. Bir de yegenimin ismi de Anil o yuzden sempatim var bu cocuga
Ay bilmiyom valla. Ona ne koysan yenmez. Öğğhhaslı avakado öyle sade yenmez zaten onu eziceksin bi güzel yumuşak olmadan kesmicen zaten sonra ona limon tuz baharat ekliceksin off offf efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?