- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.341
Normalde içmem sigara kk da içiyorumDun mu ne profilinde sigara tutturuyorduuuu
Nihayette obadan bize yaziyooorrr
Gormemis gibi yapalim hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde içmem sigara kk da içiyorumDun mu ne profilinde sigara tutturuyorduuuu
Nihayette obadan bize yaziyooorrr
Gormemis gibi yapalim hahahaha
Sigara tutturen bir ifade vardi suan bulamadim gozlerim gittiNormalde içmem sigara kk da içiyorum
O yemek yarismasindan disari cikmiyoAaa abla ask olsun rastlamadım bu ara sana hiç
Sonra bana laf söylüooO yemek yarismasindan disari cikmiyo
En sevdiklerim
Iveeet sonra geliyor niye bana pas vermiyorsunuz diyoooSonra bana laf söylüoo
Kaptıgın modaretörlügü zamanındq istedik vermediler sen şöförsün dedilerElini basini koymu ifadeyi cok seviyorum hahaha
Erkek uyelerin konularini kitlerken kullandigim ifadelerden biri
Hahahaha guldurdun beni gece geceeeeeeeeeeKaptıgın modaretörlügü zamanındq istedik vermediler sen şöförsün dediler
Eskilerden kimse yok herhalde çok kız ne kaynatırdıkHahahaha guldurdun beni gece geceeeeeeeeee
Evet eskilerden pek kimse yok gibi yada varlar biz bilmiyoruz =)Eskilerden kimse yok herhalde çok kız ne kaynatırdık
Şuan ban yok gibi varmı bi ara siteden tamamen atılmamak için hesap yapıyorduk o kadar çok banlamırdımSonra mune gelir cimbizlardi bizi
Ay simdide siz uyuyosunuzdurrrrr
Megossss gelip yazamaz obadan disari cikamiyolar hahahahaj
O zaman biz de onları sürekli anarızBiz özgürüz
Ne bilem geç yattı bende geç yattmBitirmem gereken dersim vardi onuda bitirdim cok sukur oh be..
Yarin tatil yapabilirim artik hadi benim isim varda ayaktayim sen niye ayaktasin cadii
Tamamdır konusu zaten çok hoşuma gitmişti güzel bi kitaba benziyoLilibet Bülbülü Öldürmek cok guzel bir kitap. Ben okudum. Mutlaka okumalisin bence.