- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.361
Amaniiiinn bizim obayı buraya mı toplayacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TatatataaaammmSaksi_Degilim_Ben gorunmuyorsun diyordun ya hani banaaaaa ceeee eeeeeeeeeeeee! Burdayimmmmm
Evet bir zamanlar ceza puanlari vardi dimiii bende sayardim kac puanim olmus diye hahaŞuan ban yok gibi varmı bi ara siteden tamamen atılmamak için hesap yapıyorduk o kadar çok banlamırdım
Ay simdide siz uyuyosunuzdurrrrr
Insan bizede ikram eder rus vodkasindannnnnnn ask olsun bibiiiiiiNe olii burda
Bende gec yattimNe bilem geç yattı bende geç yattm
Günaydın kendime inanamıyorum pazar ve ben bu saatte uyanığım 3 te size günaydın yazmalıydım halbuki limon çığlık atıyo resmen sabahtan beri kafeste durmak istemediği için onun sesine uyandım
Tatatataaaammm
Kk da survivor topigini okuyup sinir oldum bütün sabahLimonla ilgilenmiyorsun demek ki limonla nasil ilgilenmiyorsunnnnn
Harbiden kuzum sen sabahin kprunde erkenden kalkip naptin yahu
Ben o mesajı taa sabah 5te mi ne yazdım kızYok canim ben uyumuyprum disaridayim arkadasimlayimmmm =D
Ayy merak ettim konusuna bakıcam hemenLilibet Bülbülü Öldürmek cok guzel bir kitap. Ben okudum. Mutlaka okumalisin bence.
Irkçılık konusunun çocuk ağzından anlatılması diye hatırlıyorum ama doğru mu acaba:))Ayy merak ettim konusuna bakıcam hemen
Evet canım dogru hatırlamişsın öyleymiş güzel bie romana benziyorr :) simdi siparis ettigim romanlar bitsin bunuda ekledim listeye :)Irkçılık konusunun çocuk ağzından anlatılması diye hatırlıyorum ama doğru mu acaba:))
Bende genelde hep polisiye okurdum onlara biraz ara verdim dili daha edebi bana biseyler katabilecek kitap arayışindayımEvet canım dogru hatırlamişsın öyleymiş güzel bie romana benziyorr :) simdi siparis ettigim romanlar bitsin bunuda ekledim listeye :)
Ahahahha özel hitabimizi yazmistim sana ki farkedip sildim :)))Bende genelde hep polisiye okurdum onlara biraz ara verdim dili daha edebi bana biseyler katabilecek kitap arayışindayım
Evet bende daha cok dunya klasiklerini okumak istiyorum. Insana farkli bir bakiş açısı kazandırıyor. Fark etmedigimiz değerler kazandırıyor. Aslında hepsi hayatın içinden yazılmış. O yüzden klasikleri daha cok seviyorum.Bende genelde hep polisiye okurdum onlara biraz ara verdim dili daha edebi bana biseyler katabilecek kitap arayışindayım
Bende bu sabah Feraceli ye yaptım aynısını ağız alışkanlığı farkedip sildim anındaAhahahha özel hitabimizi yazmistim sana ki farkedip sildim :)))
Iste insan okuduukca daha secici oluyor. Iyi kitapla vasati ayirt edebiliyor. Okumak guzel sey beeee
benim gizlin saklım kalmadı kanki ben artık kaç senelik oldum aştımBende bu sabah Feraceli ye yaptım aynısını ağız alışkanlığı farkedip sildim anında
Olsun kankam ismin bize özel kalsınbenim gizlin saklım kalmadı kanki ben artık kaç senelik oldum aştım
KankibaaalOlsun kankam ismin bize özel kalsın