- 9 Ocak 2015
- 19.389
- 80.623
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.401
off kankibalım gitmiş Huy Meselesi yastayım bir tabak hamsili mısır ekmeeee yedim sırf bu yüzden dermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Survivor aşkina güme gittioff kankibalım gitmiş Huy Meselesi yastayım bir tabak hamsili mısır ekmeeee yedim sırf bu yüzden dermişim
Bebegim hosgeldinnnKendi seçti takımı hemde ödülü sadece takım için değil kendi için de kazanıyo yemeği kendi de yiyo sonuçta
Avakado yedim gecen gun ilk defa. Tadi berbat. Yedigim en igrenc sey.
Anili ben de cozemedim hala. Yarislarda cok hizli. Ilhani bile geride birakiyor. Ama atislari cok kotu. Ve atis yaparken bazen kal geliyor adama. Oyle durup diger yarismaciya bakiyor. Saka gibi. Bir de kendini ifade edemiyor adam. Konusurken falan dinleyin cocuk gibi konusuyor. Saf birisi. Kendini savunamuyor. Onun yerinde boyle oyun kazanan baska birisi olsa o takimin lideri olurdu. Bak Ilhan horoz gibi ötuyor her daim. Ama anil saf. Malesef. Ama seviyorum ben Anili. Bir de yegenimin ismi de Anil o yuzden sempatim var bu cocuga
Ya harbiden bende oyle yiyemem o neydi gizzAy bilmiyom valla. Ona ne koysan yenmez. Öğğhh
Acilmis bani ama ortaliklarda gorunmuyooooff kankibalım gitmiş Huy Meselesi yastayım bir tabak hamsili mısır ekmeeee yedim sırf bu yüzden dermişim
Acilmis bani ama ortaliklarda gorunmuyooooff kankibalım gitmiş Huy Meselesi yastayım bir tabak hamsili mısır ekmeeee yedim sırf bu yüzden dermişim
biri söylesin gelsin o şimdi bir kaç gün sanmıştırAcilmis bani ama ortaliklarda gorunmuyooo
Ooooh yarasin
Dur ben cagirayim askitoskimibiri söylesin gelsin o şimdi bir kaç gün sanmıştır
Selammm hoşbuldum bebeğim biliyodum bugün açılacağını ama saati bilmedigim için girmedimBebegim hosgeldinnn
Hosgeldin tatlim ♡ bizden ayrilma yahuuuuSelammm hoşbuldum bebeğim biliyodum bugün açılacağını ama saati bilmedigim için girmedim
Anilla volkan tartisilar az onceSelammm hoşbuldum bebeğim biliyodum bugün açılacağını ama saati bilmedigim için girmedim
2 gündür izleyemedim kim gittiAnilla volkan tartisilar az once
Kimse gitmedi eleme sali gunleri olmuyor mu kiz =)2 gündür izleyemedim kim gitti
Ya bu aralar o kadar sıkı takip edemiyorum kesik kesik izledim hep bu ne yaman çelişki okullar açıldı şaftım kaydıKimse gitmedi eleme sali gunleri olmuyor mu kiz =)
Bugunku odul ne acaba basina bakamadim icerdeye bakmaktan
Hoşbulduk içimi döküp gittim rahatladım vallaYa Anilla Volkan ne guzel anlasiyorlardi. Noldu neden tartistilar? Canni hos geldin. Mucks
Berna volkan girsin dedi.Ya Anilla Volkan ne guzel anlasiyorlardi. Noldu neden tartistilar? Canni hos geldin. Mucks
Benimde kac sayfa caliscak dersim var ama bugun saatlerce one bir ara vermisim hala ders arasindayim hahshYa bu aralar o kadar sıkı takip edemiyorum kesik kesik izledim hep bu ne yaman çelişki okullar açıldı şaftım kaydı