• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Berna volkan girsin dedi.
Berna ile anil tartisir gibi oldu araya volkan girdi.
O elini indir felan dedi.
Birden oldu valla bende anlayamadim asliiiii
O tartismadan sonra anil oyun alamadi :-)
Allah Allah. Valla garipler. Oysa Volkan kac gundur Anili oyunlarda motive ediyordu. Cunku Anil atislarda panik yapiyor. Volkan onu yonlendiriyordu atislarda kac gundur. Ve Anil atislari yapmaya baslamisti tam. Simdi Volkan tartisinca Anil yine yapamamis bak. Bi garipler yav.

Allah Allah. Valla garipler. Oysa Volkan kac gundur Anili oyunlarda motive ediyordu. Cunku Anil atislarda panik yapiyor. Volkan onu yonlendiriyordu atislarda kac gundur. Ve Anil atislari yapmaya baslamisti tam. Simdi Volkan tartisinca Anil yine yapamamis bak. Bi garipler yav.
Volkanda tartisma arasinda anil seni seviyorum kirmak istemiyorum anil bulut dendi takim karari ve bitti dedi..
Anilin neye tepki verdigini cozemedim yeni actiydim (:

Ilhan sabriyeye cok bagiriyor..
Kizin uzerinde psikolojik baski var resmen..

Volkanda tartisma arasinda anil seni seviyorum kirmak istemiyorum anil bulut dendi takim karari ve bitti dedi..
Anilin neye tepki verdigini cozemedim yeni actiydim (:

Ilhan sabriyeye cok bagiriyor..
Kizin uzerinde psikolojik baski var resmen..

Bak simdi de Serhat Akin Şahikaya bagiriyor. Bos bis kiza dunyanin lafini etti ya. Ben olsam o Serhati alir yere çalarim. Piskopat hepsi bunlarin. Tam dayakliklar.

Bak simdi de Serhat Akin Şahikaya bagiriyor. Bos bis kiza dunyanin lafini etti ya. Ben olsam o Serhati alir yere çalarim. Piskopat hepsi bunlarin. Tam dayakliklar.
Tarik sudan korkuyor , sahikada aslinda ona guven verici korkmamasi icin konusuyor.
Serhat niye bu kadar cikisti anlam vermedim..

Tarik sudan korkuyor , sahikada aslinda ona guven verici korkmamasi icin konusuyor.
Serhat niye bu kadar cikisti anlam vermedim..
Cok anlamsiz cidden. Kiz dogru olani yapiyor. Serhat ruh hastasi oldugu icin... Amannn cidden bunlari izleyince benimde sinirim bozuluyor. Izlemesem dahaa iyi aslinda.

Marga ben de kitaplarimi aldim bugun. Yarin ders calismaya baslamam lazim. Amaa hic calişasim yok.

Şu ders çalişma aşkindan azcik da bana versene :)

Kendini sikmadan anlayarak git.
Bak mesela bugun 13 sayfalik bir uniteyi calismaya basladim..
Ben 5 -6 sayfasini calisamadim ogleden sonra..
Konuyu okuyorun.
Konudan cikmis sorulari cozuyorum.
Konu icinde onemli noktalar neler , onlari belirliyorum..
Bitiremedim daha, suan benimde calisasim gelmiyor.
Anca gece calisirim.. (:

Back