İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Günaydın kendime inanamıyorum pazar ve ben bu saatte uyanığım 3 te size günaydın yazmalıydım halbuki limon çığlık atıyo resmen sabahtan beri kafeste durmak istemediği için onun sesine uyandım

Limonla ilgilenmiyorsun demek ki limonla nasil ilgilenmiyorsunnnnn

Harbiden kuzum sen sabahin kprunde erkenden kalkip naptin yahu

Limonla ilgilenmiyorsun demek ki limonla nasil ilgilenmiyorsunnnnn

Harbiden kuzum sen sabahin kprunde erkenden kalkip naptin yahu
Kk da survivor topigini okuyup sinir oldum bütün sabah

Limon biraksan dışarda uyur hayvan yem su derdinde değil ki hiç dışarda olsun ona yeter ki o da benim bebeğim ya bebek gibi aynı zaten

Bende genelde hep polisiye okurdum onlara biraz ara verdim dili daha edebi bana biseyler katabilecek kitap arayışindayım
Ahahahha özel hitabimizi yazmistim sana ki farkedip sildim :)))
Iste insan okuduukca daha secici oluyor. Iyi kitapla vasati ayirt edebiliyor. Okumak guzel sey beeee

Bende genelde hep polisiye okurdum onlara biraz ara verdim dili daha edebi bana biseyler katabilecek kitap arayışindayım
Evet bende daha cok dunya klasiklerini okumak istiyorum. Insana farkli bir bakiş açısı kazandırıyor. Fark etmedigimiz değerler kazandırıyor. Aslında hepsi hayatın içinden yazılmış. O yüzden klasikleri daha cok seviyorum.
Arada romantik seylerde iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…