• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kk da survivor topigini okuyup sinir oldum bütün sabah :KK53:

Limon biraksan dışarda uyur hayvan yem su derdinde değil ki hiç dışarda olsun ona yeter ki o da benim bebeğim ya bebek gibi aynı zaten:KK70:

Niye sinir oldun kuzum..

Bulut gelmis yeni yarismaci olarak.
Sanki etdi biraz bozuldu gibi.
Bulutlu aralarinda bi problem mi var ki

Kanka vallahi mosmor oldu.
Bulutun sesi ayni yabanci filmleri seslendirenlere benzemiyor..

Birde su anil bazi oyunlarda sanki bilerek yeniliyor gibime geliyor. Sana da oyle geliyor mu..
Sanki gonullulerde olmaktan memnun degilmis gibi egeliyor banaa..

K
Kendi seçti takımı hemde ödülü sadece takım için değil kendi için de kazanıyo yemeği kendi de yiyo sonuçta

Kendi seçti takımı hemde ödülü sadece takım için değil kendi için de kazanıyo yemeği kendi de yiyo sonuçta

Bazen oyle hissediyorum. Gonullulerin en iyilerinden biri bence anil..
Anilda olmasa zor kazanirlar oyunlari bence.

Saka gibi yahu eser gitti =(
Az once instagramda gordum.
Eser sevenleriyle birlikte bulusmus. Donmus.

Avakado yedim gecen gun ilk defa. Tadi berbat. Yedigim en igrenc sey.
Anili ben de cozemedim hala. Yarislarda cok hizli. Ilhani bile geride birakiyor. Ama atislari cok kotu. Ve atis yaparken bazen kal geliyor adama. Oyle durup diger yarismaciya bakiyor. Saka gibi. Bir de kendini ifade edemiyor adam. Konusurken falan dinleyin cocuk gibi konusuyor. Saf birisi. Kendini savunamuyor. Onun yerinde boyle oyun kazanan baska birisi olsa o takimin lideri olurdu. Bak Ilhan horoz gibi ötuyor her daim. Ama anil saf. Malesef. Ama seviyorum ben Anili. Bir de yegenimin ismi de Anil o yuzden sempatim var bu cocuga

Avakado yedim gecen gun ilk defa. Tadi berbat. Yedigim en igrenc sey.
Anili ben de cozemedim hala. Yarislarda cok hizli. Ilhani bile geride birakiyor. Ama atislari cok kotu. Ve atis yaparken bazen kal geliyor adama. Oyle durup diger yarismaciya bakiyor. Saka gibi. Bir de kendini ifade edemiyor adam. Konusurken falan dinleyin cocuk gibi konusuyor. Saf birisi. Kendini savunamuyor. Onun yerinde boyle oyun kazanan baska birisi olsa o takimin lideri olurdu. Bak Ilhan horoz gibi ötuyor her daim. Ama anil saf. Malesef. Ama seviyorum ben Anili. Bir de yegenimin ismi de Anil o yuzden sempatim var bu cocuga
aslı avakado öyle sade yenmez zaten onu eziceksin bi güzel yumuşak olmadan kesmicen zaten sonra ona limon tuz baharat ekliceksin off offf efsane

Back