- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.101
Hmm çıkmayız zaten heralde,başka?bence ılk yılınızsa evde kutlayın dısarıya gerek yok tanıstıgınız zamandan berı fotografları album yapabılırsın:)
Aynen var ya, her özel günde birşey yaptım, en sonuncuda özenmedim beşiktaşın eşofman takımını aldım, pasta yaptırdım o kadar :)
Passolig kartımız yok, çiçeğim :)en güzel hediyeyi almışsın daha ne alacaktın
maç bileti falan mı alsan acaba bu sefer de, ben olsam havalara zıplardım mesela
Selam hoş geldin, ilk evlilik yıl dönümümde ne yapayım?Selamlar
SelamSelamlar
Passolig kartımız yok, çiçeğim :)
Selam hoş geldin, ilk evlilik yıl dönümümde ne yapayım?
Aynen var ya, her özel günde birşey yaptım, en sonuncuda özenmedim beşiktaşın eşofman takımını aldım, pasta yaptırdım o kadar :)
Vurr nolcek :)o zaman passolig kartı hediye edebilirsin o da makbule geçer
gerçi sen hediyeden öte bi organizasyon istiyorsun sanırım değil mi, ben hemen geyiğe vurdurdum işi
Onunda kendininde kucuklukten bugune kadar olan fotolarinizi slayt yap guzel bi masa vs vs :)Onu normalde de yapıyorum
Zorlayın kendinizi azıcık
Klasik birsey olacak ama ucan balonlardan al kalpli olsun tavana yapısır kalır onlar ıp bagla sisirdigin kısma mumkunse su hediye paketini bagladıklarından olsun cunku makasla cekince kıvrım kıvrım oluyor. Uclarına notlar yaz askını ifade et kocan sonucta mustehcen seylerde olabilirPassolig kartımız yok, çiçeğim :)
Selam hoş geldin, ilk evlilik yıl dönümümde ne yapayım?
merhaba nasılsın :)
Sen insanmıyım yaSiyah - beyaz balonları alıyorsun , her birini şişiriyorsun ..
Salonda adım atacak yer bırakmıyorsun , etraf siyah beyaz balonlarla dolu oluyor..
Kapınızın giriş kısmı müsaitse, sağa ve sola küçük yerde duran mumlar alıp , o mumlardan geldiğinde içeriye girmesi için yol şeridi çıkarıyorsun..
Bunları yapmadan önce, eşinin çocukluk resimlerini ve senin çocukluk resimlerini alıp , resimlerinizi karikatür yaptırmak için yola çıkıyorsun..
Yıl dönümünüzü anlatan ve esprili bir mizahı olan güzel bir karikatür çalışması yaptırıyorsunuz..
Hem çocukluk resimlerinizle, bir de şimdi ki resimlerinle..
Sonra eve geliyorsun , beşiktaş formanı üzerine çekiyorsun..
Yanaklarına siyah beyaz boyayı döküyorsun..
Boyayla sag koluna eşinin - sol koluna da senin adını yazıyorsun..
Yemekleride yapıyorsun..
Sonunda da sensizlik bir kolumun olmaması kadar canımı acıtacak türden bir acı diyorsun..
Bir ömür seninleyim , senin sevdiğin herşeyi sana sevmekle mükellefim..
Seni seviyorum diyorsun
1. seneniz şimdiden kutlu olsun..
Kırmızı şarabı unutmayın
Morelim bozuk şuan aklıma gelen bu kadar..
Sevgiler..
VaayyyyyyyyyyySiyah - beyaz balonları alıyorsun , her birini şişiriyorsun ..
Salonda adım atacak yer bırakmıyorsun , etraf siyah beyaz balonlarla dolu oluyor..
Kapınızın giriş kısmı müsaitse, sağa ve sola küçük yerde duran mumlar alıp , o mumlardan geldiğinde içeriye girmesi için yol şeridi çıkarıyorsun..
Bunları yapmadan önce, eşinin çocukluk resimlerini ve senin çocukluk resimlerini alıp , resimlerinizi karikatür yaptırmak için yola çıkıyorsun..
Yıl dönümünüzü anlatan ve esprili bir mizahı olan güzel bir karikatür çalışması yaptırıyorsunuz..
Yemekleride yapıyorsun..
Sonunda da sensizlik bir kolumun olmaması kadar canımı acıtacak türden bir acı diyorsun..
Seni seviyorum diyorsun
Kırmızı şarabı unutmayın
Sevgiler..
İyiyim,sen nasilsin? :)merhaba nasılsın :)
Siyah - beyaz balonları alıyorsun , her birini şişiriyorsun ..
Yemekleride yapıyorsun..
Seni seviyorum diyorsun
Kırmızı şarabı unutmayın
Sevgiler..
Vurr nolcek :)
Arada fikiri kaktırıver de
Tolinde bu odunluk oldukcabence ılk yılınızsa evde kutlayın dısarıya gerek yok tanıstıgınız zamandan berı fotografları album yapabılırsın:)
Düşününce yazcam hepinizin aynı olmasın farklı olsunVaayyyyyyyyyyysubatta kocamin dogum gunu var ne yapayim
hey maşallahh fikre bak beee
eğer ki beşiktaşlı bir herifle olursam bunu kesin yapacam valla
yani bişeyler düşünmüştüm ama marga nın fikrini okuyunca bildiklerimin tamamını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?