- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.021
ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdiYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdiYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)
Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi banaYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)
Yok ya kızmamıştır, bunda kızacak birşey yok kikankı tarz topıgınde kemal dogulu ol dedım cevap vermedi bana kızdı galıba![]()
nöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzdenıyı valla takılmaca sen noruyon :)
ne zamandı sınavgıtmıyo malesef cok yoruldum![]()
didişmenn :)Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi bana![]()
Hmm pardon özel olarak ismini çığırmama alıştın tabi :)Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi bana![]()
inşallah kızmamıştır zira düşmanlarım hergecen gun artıyo bı yenısı daha eklenmesınYok ya kızmamıştır, bunda kızacak birşey yok ki![]()
bu profildeki ne tür bi yaratık yanöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzden![]()
ne sıtesını vışşş :) terfımı yapacannöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzden![]()
Biz kavga etmeyiz :)ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdi![]()
![]()
vokumlu opucuklerınız meshur sızınBiz kavga etmeyiz :)
Birazdan Harbi öper beni barışırız![]()
Kemal Doğulu seni çağırıyorböcük o böööcükkkkk![]()
patron oluyorum ben kazenın yerıne gecıcemne sıtesını vışşş :) terfımı yapacan
Didismeyiz bizzz,o benimm minnosummdidişmenn :)
TamamHmm pardon özel olarak ismini çığırmama alıştın tabi :)
Yarın öyle yapayım olmadı
Çalıştın mı bugün?
Niye illa birinin yerine geciyosun tolinpatron oluyorum ben kazenın yerıne gecıcem![]()