- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.021
ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdiYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdiYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)
Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi banaYaa Whatsapptan yazdım canım napıyosun diye :) Lokum yazdı sen yazmadın, gir bak :)
Yok ya kızmamıştır, bunda kızacak birşey yok kikankı tarz topıgınde kemal dogulu ol dedım cevap vermedi bana kızdı galıba
nöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzdenıyı valla takılmaca sen noruyon :)
ne zamandı sınavgıtmıyo malesef cok yoruldum
didişmenn :)Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi bana
Hmm pardon özel olarak ismini çığırmama alıştın tabi :)Bana yazmamissin ki,ortaya yazmissin. Ekran resmi aldirtma simdi bana
inşallah kızmamıştır zira düşmanlarım hergecen gun artıyo bı yenısı daha eklenmesınYok ya kızmamıştır, bunda kızacak birşey yok ki
bu profildeki ne tür bi yaratık yanöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzden
ne sıtesını vışşş :) terfımı yapacannöreyim yaaaaaaa kazen siteyi yakında bana devrediyoda cok yogunum o yuzden
temmuz tatlım az varne zamandı sınav
Biz kavga etmeyiz :)ooo biz çıkalım isterseniz saç baş gircekler şimdi
böcük o böööcükkkkkbu profildeki ne tür bi yaratık ya
vokumlu opucuklerınız meshur sızınBiz kavga etmeyiz :)
Birazdan Harbi öper beni barışırız
Kemal Doğulu seni çağırıyorböcük o böööcükkkkk
patron oluyorum ben kazenın yerıne gecıcemne sıtesını vışşş :) terfımı yapacan
Didismeyiz bizzz,o benimm minnosummdidişmenn :)
TamamHmm pardon özel olarak ismini çığırmama alıştın tabi :)
Yarın öyle yapayım olmadı
Çalıştın mı bugün?
Niye illa birinin yerine geciyosun tolinpatron oluyorum ben kazenın yerıne gecıcem
çok aztemmuz tatlım az var