- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.981
Hayır kesilmesiniGür çıkmasını mı istemiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kesilmesiniGür çıkmasını mı istemiyorsun?
Aynen işte ben de öyleyim her daim uyuyabilirim hiç sıkıntı yok o konuda ama bu sefer de aptal gibi oluyorumBana daaa.. Bugün kesik kesik ama bir sürü uyudum, yine uykum var![]()
Yeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozmaHayır kesilmesini
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorumAynen işte ben de öyleyim her daim uyuyabilirim hiç sıkıntı yok o konuda ama bu sefer de aptal gibi oluyorum![]()
kız psikolojisiYeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozma
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorum![]()
Heh işte onu sayma gece uyumak istemiyorum sanki vaktim boşa gidecek gibi geliyor ama gündüzü görmüyorum bu seferYeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozma
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorum![]()
Anlıyorum seni, Bende kulak ameliyatı olduğumda kesmişlerdi, annem bakar bakar ağlardıkız psikolojisi![]()
Aynen.. Ondan gündüz piyasada yokumHeh işte onu sayma gece uyumak istemiyorum sanki vaktim boşa gidecek gibi geliyor ama gündüzü görmüyorum bu sefer![]()
Benim normalde de geç uzuyor da bakalımAnlıyorum seni, Bende kulak ameliyatı olduğumda kesmişlerdi, annem bakar bakar ağlardı
Çok çabuk uzadı![]()
Aynen genelde ben de yokum :)Aynen.. Ondan gündüz piyasada yokum![]()
foto degısınce tanıyamadım margım :)GELDİM ki !
bende daha alışamadım :)foto degısınce tanıyamadım margım :)
allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun tatlım9 kardeştik canım2 abim vefat etti 7 kaldık:) Çok geçmiş olsun anneciğine canım
![]()
Girişini sevsinlerSelam minnoşlariimmmm ![]()
İyi akşamlar, Hoşgeldiniyi akşamlar tatlışlar :)
Sen bugun benle hic ilgilenmedinGirişini sevsinler![]()