- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.981
Hayır kesilmesiniGür çıkmasını mı istemiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kesilmesiniGür çıkmasını mı istemiyorsun?
Aynen işte ben de öyleyim her daim uyuyabilirim hiç sıkıntı yok o konuda ama bu sefer de aptal gibi oluyorumBana daaa.. Bugün kesik kesik ama bir sürü uyudum, yine uykum var
Yeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozmaHayır kesilmesini
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorumAynen işte ben de öyleyim her daim uyuyabilirim hiç sıkıntı yok o konuda ama bu sefer de aptal gibi oluyorum
kız psikolojisiYeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozma
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorum
Heh işte onu sayma gece uyumak istemiyorum sanki vaktim boşa gidecek gibi geliyor ama gündüzü görmüyorum bu seferYeter ki sağlığın yerinde olsun, 2 tel saç için moralini bozma
Ben bitek gece uyumada sıkıntı çekiyorum
Anlıyorum seni, Bende kulak ameliyatı olduğumda kesmişlerdi, annem bakar bakar ağlardıkız psikolojisi
Aynen.. Ondan gündüz piyasada yokumHeh işte onu sayma gece uyumak istemiyorum sanki vaktim boşa gidecek gibi geliyor ama gündüzü görmüyorum bu sefer
Benim normalde de geç uzuyor da bakalımAnlıyorum seni, Bende kulak ameliyatı olduğumda kesmişlerdi, annem bakar bakar ağlardı
Çok çabuk uzadı
Aynen genelde ben de yokum :)Aynen.. Ondan gündüz piyasada yokum
foto degısınce tanıyamadım margım :)GELDİM ki !
bende daha alışamadım :)foto degısınce tanıyamadım margım :)
allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun tatlım9 kardeştik canım 2 abim vefat etti 7 kaldık:) Çok geçmiş olsun anneciğine canım
Girişini sevsinlerSelam minnoşlariimmmm 
İyi akşamlar, Hoşgeldiniyi akşamlar tatlışlar :)
Sen bugun benle hic ilgilenmedinGirişini sevsinler