- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.961
Ben de erken kalktım ama öğleden sonra yine uyumuşum.. Uykusuzluk zor bence de yat erkenden :)Oh oh maşallah bende bugün feci şekilde uykusuzum..
Birazda durgunum, uykusuzluktan olsa gerek erken zıbarıcam
orgu oruyorumİyi olda sıkıl birşey olmaz, kitap oku, film izle, var uğraşacak şeyler, hem hava buz gibi yatmak en iyisi :)
Profiline gir dediğim herkes bulurdu , bundan daha açıklayacı nasıl yazayım be nicocok acıklayıcı heama kendim buldm
cevap verme banaProfiline gir dediğim herkes bulurdu , bundan daha açıklayacı nasıl yazayım be nico
Bak o da eğlenceli mesela :) Bi elbise beğendim bana onu örorgu oruyorum
Kendime bandana yapıyorumBak o da eğlenceli mesela :) Bi elbise beğendim bana onu ör
Bende bere takamıyorum, kışı bandanalarla geçiriyorum :)Kendime bandana yapıyorum
bu arada nasıl oldun bakayımcevap verme bana
Benimki mecburiyetten. Saçım kesildiBende bere takamıyorum, kışı bandanalarla geçiriyorum :)
Sana özelden marga hanımın son halini atayım da gör.. Bugün uykusuz uykusuz çektim ..Bende bere takamıyorum, kışı bandanalarla geçiriyorum :)
valla telaşeden gelen gidenden bende anlamadım idare ederbu arada nasıl oldun bakayım
Uzar kuzuBenimki mecburiyetten. Saçım kesildi
Yok tatlım gece 1 gibi yatarsam sabah 9 gibi kalkarım diye hesap ettimBen de erken kalktım ama öğleden sonra yine uyumuşum.. Uykusuzluk zor bence de yat erkenden :)
At hadiSana özelden marga hanımın son halini atayım da gör.. Bugün uykusuz uykusuz çektim ..
ona uzuldum zatenUzar kuzu
Kökü sende nasılsa.. Hem saçların daha gür çıkar
Daha iyi olursun inşallah canımvalla telaşeden gelen gidenden bende anlamadım idare eder
Gür çıkmasını mı istemiyorsun?ona uzuldum zaten
Ben uykuya çok düşkünüm galiba o saatler bana yetmiyorYok tatlım gece 1 gibi yatarsam sabah 9 gibi kalkarım diye hesap ettim
Bana daaa.. Bugün kesik kesik ama bir sürü uyudum, yine uykum varBen uykuya çok düşkünüm galiba o saatler bana yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?