İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım vefat ettı 20 gun oldu hatta...
evt canım son gun...
ay ıstanbulmu pınkgıllerle bulusun artık :)

hadi ya Allah rahmet eylesin çok üzüldüm..

yok kuzum ben harbi gelmeden önce döndüm eve yoksa buluşma planımız vardı sanırım onlar buluştular bugün..

o da dogriii
ama uc gunde bır olmalı sankı

Romantik ortam öyle planlanarak yapıldığında bence hiç hoş olmuyor..
Sanki rolüne önceden hazırlanmış gibi..

Hiç sevmem böyle şeyler, anı yaşamak varken..
Romantik olmak , içinden gelen her duyguyu anında karşı tarafa tam anlamıyla hissettirebilmek bana göre..

bı yandan da oyle ama kucuk surprızler askı ayakta tutar :) ıkı taraf ıcınde bu boyle .. anı yasamalı ama ona ozel suslenmek .. bır hedıye .. bır yemek heycanı arttırır askı ayakta tutar bence :)

bı yandan da oyle ama kucuk surprızler askı ayakta tutar :) ıkı taraf ıcınde bu boyle .. anı yasamalı ama ona ozel suslenmek .. bır hedıye .. bır yemek heycanı arttırır askı ayakta tutar bence :)

Ya hediye mediye salla boş şeyler..

Sevdiğim yanımda olsun, karnım doysun, sıcacık yuvam olsun , derdimiz olmasın büyük çapta yeter ya

Ya hediye mediye salla boş şeyler..

Sevdiğim yanımda olsun, karnım doysun, sıcacık yuvam olsun , derdimiz olmasın büyük çapta yeter ya
cok gercekcısın margı...
bılmıyorum benım ıcın onemlı seylerdır herhangı bırınden bı farkım olmalı onun gozunde bunuda bana benı mutlu edecek sekılde gostermelı yanı :)
sımdı evlendıgınde herkes eslerını alıp bırseyler yaparken .. yahu hanım karnımız doymuyormu ee daha ne ıstıyon dese .. ama falanca bunu yapmıs nıye bana olmuyo demez mısın tatlım hı :)

Ewet karşı tarafta bekliyo zaten böyle şeyleri ama içinden geldiği zaman yaparsın zaten böyle şeyleri

Mesela benim bir beklentim hiç bir zaman olmadı, olmuyorda..
Öyle zıppırt sevgilime hediye alan biride değilim.
Ha ama içimden geldiğin de de elimden gelenin fazlasını yapacak şekilde alıyorum hediyeleri..

Küçük büyük hiç fark etmez, aynı şekilde ben beklemediğim halde bana hediyeler sürprizler yapıyor benimki de. Ama çok sıklıkla değil..

Şahsen ben yemek yerken bile sevgilimle eğleniyorum..
Sohbet muhabbet gırgır şamata derken o bile farklı geliyor bana..

Dışarı çıkıyoruz haftanın 3 günü dışarıda yemek yiyoruz, sinemaya gidiyoruz, oyun salonlarına , maç izlemeye vs ..

Eğleniyorum ben ya...

Bir muma bir şaraba tav olcak tip değilim ben

sevgiliyken daha eğlenceli oluyo bence hayat aynen anlattığın gibi tabi kişiye göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…