- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.241
Onu da yaparizzz. Ustune rahat biseyler giyEl ele diz dize otururuz dedimdi :)
İstanbıllarda sürtüyom,gezmekten firsat kalmiyo forumanerelerdesınız harbiiii hanımmmm
hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
yaaaa demek oyle gelme bıdaha foruma o zamanİstanbıllarda sürtüyom,gezmekten firsat kalmiyo foruma
Yemek yarışmasından vazgeçemiyorben bunu anlayamadım nevoş
Yaşlarınızda tutuyor merak etme , özelden konuşuruz annemlere derim ben..hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
uzulme nevosssssssss elbet sanada bı sapık cıkar benım gıbıYemek yarışmasından vazgeçemiyorBenimle alakası yok
Bekar amcam var benim oda evlenecek kız bulamıyor bankacı kendisi işi evi falan var, buraya gelirse konuşurum iletişme geçersiniz en azından arkadaş olarak olur mu
Yaşlarınızda tutuyor merak etme , özelden konuşuruz annemlere derim ben..
Yarışmalar bağımlılık yapıyorYemek yarışmasından vazgeçemiyorBenimle alakası yok
Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..çok utandım şuan
Sonra arkamdan dersin amaaaayaaaa demek oyle gelme bıdaha foruma o zaman
Onun sapıkı benim ama senin gibi ayağını kaydırmaya çalışmıyorumuzulme nevosssssssss elbet sanada bı sapık cıkar benım gıbı
Bana niye pas vermiyorsun sen !Sonra arkamdan dersin amaaaa
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..
Bizimkiler de bakınıyorlar öyle babaannemler falan..
Hayırlısı artık,kısmet işleri..
Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..
Bizimkiler de bakınıyorlar öyle babaannemler falan..
Hayırlısı artık,kısmet işleri..
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   
Top gelmedi ayagimaBana niye pas vermiyorsun sen !
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?