- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.021
selam
çoklu alıntıyı unuttum yahu
Ben atlattim esim gelene kadar burdayimBen 1 saat sonra gelirim millet, yemek muhabbetini atlatayım
hosgeldin canimBen geldim
)herkeslere iyi akşamlarr
İyi akşamlar :
)
İyiyim canım, fener maçına bakıyorum, Bursa defansa çekildinasılsın pink ciğim :)
İyiyim canım, fener maçına bakıyorum, Bursa defansa çekildi
Sen napıyosun?
sanada canim nberherkeslere iyi akşamlarr
sanada canim nber
Bende uzandim skyfall izliyorum bi yandan sancim var onu takip ediyorumiyiyim canım, bi yandan maç bi yandan buralar takılıyorum öylesenden naber ?
Bende uzandim skyfall izliyorum bi yandan sancim var onu takip ediyorum
Sanmıyorum canim araya inmedi daha ama benimki cok yukarda da degildi o yüzden temkinli olmakta fayda var diye takip ediyorum 6haftam var daha yani ole görünüyorbebek mi geliyor yoksaaa
Sanmıyorum canim araya inmedi daha ama benimki cok yukarda da degildi o yüzden temkinli olmakta fayda var diye takip ediyorum 6haftam var daha yani ole görünüyor
Kizimiz olcak canimkızımız mı olacak oğlumuz mu
Bi tanesine kesin karar verdikte yanindaki durmadan değişiyor
isim belli mi annesi :)
Bi tanesine kesin karar verdikte yanindaki durmadan değişiyorhanne kesin değişkenlik iklima ikra erva ebrar melce sence hangisi
Iklima hz ademin kizinin adi melce siginak ikra oku ilk ayet erva ile ebrara bakim bi bende unuttumbu isimlerin hiç birini duymamışım ki benanlamları ne ki bunların ?
Iklima hz ademin kizinin adi melce siginak ikra oku ilk ayet erva ile ebrara bakim bi bende unuttum
Erva cok guzel genc ebrar ozu sozu bir olan iyiler dindarlar demek canimbu isimlerin hiç birini duymamışım ki benanlamları ne ki bunların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?