- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.881
Yatağa girince nas felak ayetel kürsuyu okuyorum canım sonra kafamı yastığa koyunca da fatihaya başlıyorum. 2 senedir okuyorum canım, öncesindede yapardımda devamlı değildi.Canım merak ettim ne zamandır böyle fatiha okuyarak uyuyorsun??
Birde sadece fatihamı? Başka surede var mı?
İlgincime gittide ondan sordum canım.
Bu arada inşirah sureside hep aklında olsun canım, sıkıntıya çok iyi gelir, mealide çok çok çok güzeldir.
Yatağa girince nas felak ayetel kürsuyu okuyorum canım sonra kafamı yastığa koyunca da fatihaya başlıyorum. 2 senedir okuyorum canım, öncesindede yapardımda devamlı değildi.
İnşallah canım hepsi muhterem insanlara gidiyor :) Benim duama ihtiyaçları bile yok çoğunun ama hatırlanmaya ihtiyaçları vardır belki diyorumOyyy maşaallah ne güzel, yerim senin güzel kalbini, rabbim kabul etsin inşallah hepsini.
Şimdi senin bu mesajını okuyunca çocukluğum geldi aklıma, gece yatarken ille euzubesmele çeker öyle yatardım: )))))
Hey gidi günler......
İnşallah canım hepsi muhterem insanlara gidiyor :) Benim duama ihtiyaçları bile yok çoğunun ama hatırlanmaya ihtiyaçları vardır belki diyorum
Ee sen naptın?Mutlaka vardır canım....
Hediye misali....
Ee sen naptın?
Ben oturuyorum öyle gülüm kocam ayaklanmadan yatağa gitmiyorum :)Bende yattım 20dkdır: )))
Ama uyku yok.....
Sen?
Ben oturuyorum öyle gülüm kocam ayaklanmadan yatağa gitmiyorum :)
Benim saçım çok az tatlım :) Kestirdim şimdi ama çok çabuk uzar :) Takıntım var bide illa o saç fönlü olacak :) Oyüzden epey yıpranmıştı, şimdi sağlıklı uzuyor :)Bende: )
Ama benimki şuan yanımda horluyo: )
Beyaz ayakkabılı fotonda saçlarının uzunluğu hacmi ne kadar güzel öyle: )
Ben uzun saçla yapamıyorum: )
Uzun saçı Seviyorum ama yapamıyorum, bana zor geliyor bakımı.
Uzunkende zaten hep toplarım: )))))
Ne güzel ya ben farklı tatlara açık değilim hiç :)Uyuyabilmek için karanfil çayı yaptım: ))))))
Benim saçım çok az tatlım :) Kestirdim şimdi ama çok çabuk uzar :) Takıntım var bide illa o saç fönlü olacak :) Oyüzden epey yıpranmıştı, şimdi sağlıklı uzuyor :)
Ne güzel ya ben farklı tatlara açık değilim hiç :)
Teşekkür derim canımİyi olmuş kendine gelsin biraz saçların canım.
Ama fön herkese böyle bu kadar yakışmaz diyim sana: ))))))
Benim koca bir çekmecem vardır otların çöplerin olduğu: ))))))
Aktarda kendimi kaybederim: )))))
Kantoronu biz yüzümüze sürüyok :) yağını tabi...Eşime nişanlıyken sarı kantaron içirmiştim, bize gelmişti bi akşam, ozamanki kafamla stresine falan iyi gelir düşüncesiyle, neyse eve zor gittim demişti: ))))))
Bisikletle gitmişti eve, yarı yolda durup uyumamak için zor dayandım demişti: )))))))
Zaten iştende çok yorgun gelmişti ogun: )))))))
Hey gidi günler yaaa....
Evimiz yakındı, bisikletle gelirdi bazen bize: )
Her zaman değil çünkü babacığım kızar razı olmazdı çok görüşmemize, çokta haklıydı.
Kantoronu biz yüzümüze sürüyok :) yağını tabi...
Güzel olmaz mı, heyecanınızın tavan olduğu günler :)
1,5 sene :) Ben daha fazla beklemem dedimCildimi temizliyor?
Siz eşinle ne kadar sevgili oldunuz: )
Yara izlerini geçiriyor, yanığa iyi geliyor, cildi yeniliyor :)Cildimi temizliyor?
Siz eşinle ne kadar sevgili oldunuz: )
1,5 sene :) Ben daha fazla beklemem dedim
Yani tam olarak öyle demedimde o mesajı verdim
2 haftada nikah masasına oturttum adamı, o bile ne olduğunu anlamadı
Hadi ya :) Allahtan biz öyle yapmadık 2 hafta sürdü işte nişan, ben sabırlı değilim dayanamazdım uzun süre :)İyi olmuş: )
Fazla uzatmamak lazım, biz 1,5 sene nişanlı kaldık, aaa yeter artık diyordum: )))))
Hatta nişanlıykende kkya girerdim, bende bigun evlencemmi acaba derdim +90 topiğinde: ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?