• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ohh amma bir yapmışşın
sışmartırmym hiç o hatayı tövbe yapmam yüz blunuca tepeimize cıkıyorlar bunlar..
ama biliyomusun bizim maddi sorunlarımzda var
henüz işi gücü yok
askerden gelince allahın izni ile birşeyleer yapacak.
azimli cabalayan birisi..
Ama bende rahat etmek istiyorum
cok cile cektim bu maddiyat yüzünden
Ailemde istemiyor rahat ol diyor..
tabiki bende rhaat olmak istiyorum.
Annem mesela erkek arkadaşmınn gelince iş felan kuracana inanmıyor
o mu kuracak diyor.. kuramaz diyor birikim yok diyor
sinir ediyor beni kendi kafasına göre konuşuyor
tabi maddiyat önemi bende farkndaymda..
Allah büyük demi canm ya illaki o eğer isterse bir şekilde birikimini yapar toparlar
Nasip işi canım bu işler, hiç belli olmaz Allah yürü ya kulum der toparla, işi gücü süper olur. Seni mutlu etsin, efendi olsun karakter sahibi olsun, o azimle nasılsa yapar birşeyler.

Nasip işi canım bu işler, hiç belli olmaz Allah yürü ya kulum der toparla, işi gücü süper olur. Seni mutlu etsin, efendi olsun karakter sahibi olsun, o azimle nasılsa yapar birşeyler.
haklısın canm benm ya bende öyle düşünyorum da
işte gel bunu anneme anlat ya anlamıyor
oda haklı beni düşünüyor
iyi olmamı istiyor
zaten ondan başka kimsem yok
bir evladıyım.. sende kötü olursan gözüm arkada gider diyor böyle üzüyor beni iştee
neyse bakalım. zaman ilaç olur inşallah herşeye bende ona göre yolumu çizerim :)
bu arada kızlar ben sizi cok merak ettim ya albüm yapsskda biribirimizi görsek :KK37:

haklısın canm benm ya bende öyle düşünyorum da
işte gel bunu anneme anlat ya anlamıyor
oda haklı beni düşünüyor
iyi olmamı istiyor
zaten ondan başka kimsem yok
bir evladıyım.. sende kötü olursan gözüm arkada gider diyor böyle üzüyor beni iştee
neyse bakalım. zaman ilaç olur inşallah herşeye bende ona göre yolumu çizerim :)
bu arada kızlar ben sizi cok merak ettim ya albüm yapsskda biribirimizi görsek :KK37:
Tamam tatlım telefondayım 5 dk sonra gelip yapcam :)

Back