- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.141
Ohh ne guzell :) ne zaman donuyorsun belli oldu mu canim ?Cok sukur daha iyiydi bugun gece kalkip kalkip baktim basinda bekledim
Sabahta guzel bir kahvalti haxirladim gune zinde basladik
Sonra ben evden kactim kuafore gittim
Buyuk gorumcemle takildim birazcik sonra eve geldik =)
Cuma gunu kuzum. Offf =(Ohh ne guzell :) ne zaman donuyorsun belli oldu mu canim ?
Anaaammm bende cuma geliyorum amaaaaa,cumartesi gitttCuma gunu kuzum. Offf =(
Sağol canım iyiyim, senNssilsin :)
E cok yokmuş be tatliskomm. Ayriliklar olmasa,vuslatin kiymeti bilinir miydi seninki nasil oldu,iyilesti mi?     
NihayetOyyyyy vusliiiiiimmmmm hosgeldin canim nasilsin nerelerdesin
Ufakliklarla mi ugrasiyorsun
kör kütük aşıksın beeBen diger odadayken bile ozluyorum kixim
Karsisinda aglamak icin cekildim bir koseye..
Bende iyiyim,tesekkur ederimSağol canım iyiyim, sen
Kuzum kalin giyinip gel hava feci bozacak diyorlar..Anaaammm bende cuma geliyorum amaaaaa,cumartesi gittt
Burdayım margimVuslatim nerdesin !
Hatirliyorsun demi iki sene once askere yolladigim da da konusuyorduk seninlekör kütük aşıksın bee
ah ahhh biran önce evlenin inşallah ondan sonra hep birlikte olursunuz
musmustlu olursunuz inşallah
ama iyi yönündende bak hep kötü yönünden bakma adamı hasta etme
birazcık daha sabret skma canını
Neler yapiyorsun bende alintilari kaciriyorum valla =(Burdayım margimTelefondan yazıyorum da biraz zorluyor
hatırlıyorum tabi hatırlamazmıyım.. siz en zorunu atlattınız kuzumHatirliyorsun demi iki sene once askere yolladigim da da konusuyorduk seninle
Zaman ne cabuk gecmis ya
Okula basladi mi veya gidiyor muydu o =) onun elma yanaklarini yerimmm beeeennnnSağol canım iyiyim, sen
Nihayet
Hoşbuldum canımUzun süreli yatılı misafirim vardı canım, hemde senin elma yanak pek rahat vermiyor bana hep peşimde
Hee seni kıskandım, balıkla yoğurt yedimNerden bilcem,yaninda miydim
Sagolasin canim benim tesekkur ederim..hatırlıyorum tabi hatırlamazmıyım.. siz en zorunu atlattınız kuzum
askerlik cok zor..
bende şimdi aynı durumu yaşıyorum..
ama sabredecem gececek inşallah
sende azcık daha dişini sık
bak biz varız hem bizlerle dagıtırsın kafanı
zaman su gibi akiıp geçer o zaman
Hadi ya... Biz burda hala yazliklarimizi giyiyoruz Kuzum kalin giyinip gel hava feci bozacak diyorlar..
Olume meydan mi okuyorsun hemde bensiz =(Hee seni kıskandım, balıkla yoğurt yedim
Hee seni kıskandım, balıkla yoğurt yedim
Bgun sabah soguk gibiydi oglen sicak olduaksama dpogru tekrar sogud yag!mur ciseledi feci yagmir yagacak diyorlarHadi ya... Biz burda hala yazliklarimizi giyiyoruz                              
Üfff hep beni bulur zaten. Kıs ayinda ne zaman gelsem ya kar yagar,ya feci yagmur Bgun sabah soguk gibiydi oglen sicak olduaksama dpogru tekrar sogud yag!mur ciseledi feci yagmir yagacak diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?