- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.661
bi an önce haber gelir inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumçarşamba ya da cuma ama 2 gün öncesinden yatmam gerekiyormuş.
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi an önce haber gelir inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumçarşamba ya da cuma ama 2 gün öncesinden yatmam gerekiyormuş.
bi an önce haber gelir inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Dualarimiz seninle tatlim Umarım canım sağol
SöylemesekYine nereye kaçtınız bakim ![]()
Hayirdir,baska topiklerde bizi mi cekistirdin yoksaSöylemesek![]()
hosgeldsın cnm naber :) ben pro degılım dıye benı aralarına almıyo onlarBeni de alin araniza bende geldim![]()
Olabilir, mesajlarımı kontrol et sürekliHayirdir,baska topiklerde bizi mi cekistirdin yoksa![]()
Tamam gel madembenıde alın aranıza ben geldımm![]()
Yola çıktınmı senBeni de alin araniza bende geldim![]()
benıde alın aranıza ben geldımm![]()
Hos geldinizzzBeni de alin araniza bende geldim![]()
Heeee,isim yoktuOlabilir, mesajlarımı kontrol et sürekli![]()
Hepsi ayri köşedekızlar bı tempo :) aa
Benle de ilgilenmiyolar dudak dolgunlastiricimkızlar ben gıdıyorum uyuyyayım o zaman kımse benle ılgılenmıyo![]()
bı gunluk ped demedıgın kaldı harbıcım :)Benle de ilgilenmiyolar dudak dolgunlastiricim![]()
bı bırlesemedık bu geceHepsi ayri köşede![]()
Onu da derim bebegim,sen yeter ki isteee ultra kanatli molpedim benimmmbı gunluk ped demedıgın kaldı harbıcım :)
Ay sorma bı bırlesemedık bu gecekadro eksık onceden boylemıydık
![]()
:) olursa ultrası olsun zaten :)Onu da derim bebegim,sen yeter ki isteee ultra kanatli molpedim benimmm![]()
![]()
![]()
Ay sorma ![]()