- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.601
Sen beni hassas yerimden vurmaya çalışırsan bende oyununu bozarımkıskanccc pınkkkk![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bdvdede takip etcem hep sana muhalefet olcam
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen beni hassas yerimden vurmaya çalışırsan bende oyununu bozarımkıskanccc pınkkkk![]()
ol pampaaaa ıkımızde banlanırızzzSen beni hassas yerimden vurmaya çalışırsan bende oyununu bozarım
Bdvdede takip etcem hep sana muhalefet olcam![]()
gercekteeennnnHadee leeennnnn![]()
![]()
![]()
Yaslisiniz ninem gibisiniz dersen kacar tabi gercekteeennnn
nevoş kactı sızın yuzunuzden![]()
Niye ki ben çizgimi bozmamol pampaaaa ıkımızde banlanırızzz![]()
ama nenem sizsinızYaslisiniz ninem gibisiniz dersen kacar tabi ![]()
ben senınkınıde bozarım merak etmeNiye ki ben çizgimi bozmam![]()
Sana gerek kalmayacak heralde, bozacak birileri çıkıyorben senınkınıde bozarım merak etme![]()
ama nenem sizsinız![]()
aman kanka dikkat et ban yemeSana gerek kalmayacak heralde, bozacak birileri çıkıyor![]()
Yemin ederim sinirden güldüm ya, böyle pişkinlik görmedim benaman kanka dikkat et ban yeme![]()
Yemin ederim sinirden güldüm ya, böyle pişkinlik görmedim ben![]()
Bu durumda sopayı yedin geldin mi :)Ben geldim, ay gerçekten sopa omzuma çok iyi geldi, cennetten çıkma bu sopa: )))))
Eşim çok yorulmuş kıyamam, biraz meyve yiyip yattı, tüm gün çalıştı kolay değil, kıyamam: (
Sopayla karşıladım eşimi: ))))
Nerden buldun sopayı diye guldu, bende canın acımasın istiyorsan sus seni dovecem şimdi dedim, vurmicamı bildiği için vur hadi ozaman diyo: ))))))
Sopa dediğimde bezbol sopası: )))))
Bu durumda sopayı yedin geldin mi :)
Sen niye terk ettin bizi bakayım![]()
İyi bakalım öyle olsun :)Etmedim kuşum pc ye geçemiyorum telden de bi yazsam 2 yazamıyorum aklımdasınız valla bi müsaite geçim hemen gelicem