- Emoji Skoru
- 60.025
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.301
Neden böyle şeyler yapiyosun marga nedeeennnnnSen benim yaptigim delilikleri benden dinlesen harbiden psikopaymissin dersin..
Evin arkasina kiz arkadasimi cekip sirf oyun bozanlik yapiyo diye kirpiklerini kopardim kizin..
Ve bu kiz benim suan en yakin arkadasik can dostummmm =)
İyidir beybi,nerelerdesin hic ugramiyorsun :)
Neden sana yazdigim msjlara 3 gun sonra cvp veriyosun nikoUğraşıp duruyorum ne olsun
Neden sana yazdigim msjlara 3 gun sonra cvp veriyosun niko     
Tamam tamam bisey demedim tepinmeGirdiğimde görüyorum ondan
Gayettt iyiyimmm. Simdi kocamlan luna parktan geldik Nasılsın bakalım
Hiç bilmiyorum var bi çılgınlığım işteNeden böyle şeyler yapiyosun marga nedeeennnnn
Bir gun tutucam o dilini biber sürecem haberin olsun Hiç bilmiyorum var bi çılgınlığım işte
Bak gelirim o luna parka çarpışan arabalarda konuşuruz hıhBir gun tutucam o dilini biber sürecem haberin olsun 
Gayettt iyiyimmm. Simdi kocamlan luna parktan geldik her gördüğümüze bindik,ay cok eglendik sen nasilsin? Neler yapiyosun?
Oooo nico hanım sizi 2015 in ilk gününde görmeyi ümit etmiştim..Nasılsın bakalım
Hayırdır kim hasta?Hastanelerle uğraşıp duruyoruz canım ne güzel eglenmişsiniz.
Gel sana künefe ısmarlayayım margişş Bak gelirim o luna parka çarpışan arabalarda konuşuruz hıhbizde şimdi çıkıcaz diziye dalmıştım gel tatlı yemeye gidelim
Künefe en güzel adanan sonra güzel gidiyor be harbim..Gel sana künefe ısmarlayayım margişş 
Oooo nico hanım sizi 2015 in ilk gününde görmeyi ümit etmiştim..
Hayırdır kim hasta?
geçmiş olsun cano neyin var hayırdırHadi oradan
Ben
İstedigin waffle olsun canimmmKünefe en güzel adanan sonra güzel gidiyor be harbim..
şöyle sıcak sıcak bir suffleye hayır demem waffle hayır dimeeemmmmmmm tatli krizim geldi halbuki daha bugün bitti hastalığım
Neyin var canim
o zaman gel birlikte yiyelimİstedigin waffle olsun canimmm     

Neyin var canim
Ortaköyyyy o zaman gel birlikte yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?