- Emoji Skoru
- 60.025
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.281
Sen gelin değil gönüllü kölesin benceBebek mi uyutmadı seni de.. =)
Sabahın 6 sında yattım kafam feci şekilde yoğun yorgun bitkin yagelin olmak çok zor
Bundan sonra aynı anda alacağız biletlerimizi ! Siz şimdi buluşup benim dedikodumu da yapaarsınız hepiniz cırcır olun emi hıhYa ben taaaa 1 ay önce aldim biletimi. Sende durdur durdun benm gelecegim zaman gidiyorsun 
Kadin gondersin atarim canimTanimiyorum uyeyi. Ama olamaz yaaa ben cuma günü geliyorum
Aaa buraya resim at bizde gorelimm :)
bizim ki z dun fenaydi kaburgama dayandi onceki gece ve gunduz pertim cikti dun gecede tepindi durdu sipam bencede gelin olmak zor benimkiler bu haftasonu yoklar :)Bebek mi uyutmadı seni de.. =)
Sabahın 6 sında yattım kafam feci şekilde yoğun yorgun bitkin yagelin olmak çok zor
Hahahaha hiç te bile hıhSen gelin değil gönüllü kölesin bence
Eeeee yaramaz aynı marga teyzesine çekmiş ufaklıkkk hihihihihKadin gondersin atarim canim
bizim ki z dun fenaydi kaburgama dayandi onceki gece ve gunduz pertim cikti dun gecede tepindi durdu sipam bencede gelin olmak zor benimkiler bu haftasonu yoklar :)
Kızım niye hemen cırcır ettin bizi deli mi neBundan sonra aynı anda alacağız biletlerimizi ! Siz şimdi buluşup benim dedikodumu da yapaarsınız hepiniz cırcır olun emi hıhrüzgarda yürürken eteğiniz açılsın emi
Aman o kadar cıvık mı çıkıyor sizde o hıhKızım niye hemen cırcır ettin bizi deli mi nene istiyorsun pacalarimizdan akmasini mi
Gülmeeeeeeeeee totoşuna iğne saplarsam dikiverirsin tavana kendini
Ay cok yaramaz ya bide cok simarik olcak benim kizEeeee yaramaz aynı marga teyzesine çekmiş ufaklıkkk hihihihih
Hııı tabiii cok tatliAman o kadar cıvık mı çıkıyor sizde o hıhdedikodumu yapan cırcır olsun ne tatlı bir beddua amanın
Gülmeeeeeeeeee totoşuna iğne saplarsam dikiverirsin tavana kendini
Sen benim yaptigim delilikleri benden dinlesen harbiden psikopaymissin dersin..Hııı tabiii cok tatli
Sen ne psikopat çıktın kıız böyleee
Nasil bisey olcak merak ediyorummmAy cok yaramaz ya bide cok simarik olcak benim kiz
Yuhh.. Kızda amma safmış ha, ben olsam selam bile vrmezdimSen benim yaptigim delilikleri benden dinlesen harbiden psikopaymissin dersin..
Evin arkasina kiz arkadasimi cekip sirf oyun bozanlik yapiyo diye kirpiklerini kopardim kizin..
Ve bu kiz benim suan en yakin arkadasik can dostummmm =)
İkimizde tek cocuk olunca birbirimizi koruyup kolluyordukYuhh.. Kızda amma safmış ha, ben olsam selam bile vrmezdim
:) :) Iyi başka şeyler yapmamışsınız birbirinizeİkimizde tek cocuk olunca birbirimizi koruyup kolluyorduk
Herkesim ablasi abisi vardi bizim yoktu
Biz anca birbirimize zarar veriyorduk
Oda benim en sevdigim tazmanyali saatimim camini camla cizmisti uyuz hih
Ben sokakta camurla otla falan oynardim:) :) Iyi başka şeyler yapmamışsınız birbirinize
Toplanıp seni dövsünlerde görBen sokakta camurla otla falan oynardim
Cok cocuk dovuyordum
Ay simdi buyuduler beni gectiler valla
Hepside abla diyor yapmazlar oyle sey onlarToplanıp seni dövsünlerde gör
Öptüm canım görüşürüz :)Hepside abla diyor yapmazlar oyle sey onlar
Bugun hic oyunlarima bakamadim
Disari cikana kadar biraz oyun oynayayim
Geliri yine optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?