- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.161
herkes bi gelsin söylüceemmGeldim ki haha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes bi gelsin söylüceemmGeldim ki haha
Ben geldiğime göre söyleyebilirsin :)toplaşın size çok özel bir sır vericem![]()
naberBen geldiğime göre söyleyebilirsin :)
Bende geldimtoplaşın size çok özel bir sır vericem![]()
Iyidir gülüm senden naber?
Ne meraklıyız dedikodu olmasa topiğe uğramıycazBende geldim
Bende geldim
Iyidir gülüm senden naber?
Ne meraklıyız dedikodu olmasa topiğe uğramıycaz![]()
herkes bi gelsin söylüceemm
Hep ben olmadimda toplasiyonuz surda esimin gelmesine yarim saat kaldi geliyonuz haaaNe meraklıyız dedikodu olmasa topiğe uğramıycaz![]()
Bak sir vercem dedin bos mesaj bile attim ahahahaoy uzden sır vericem dedim,gelin diye![]()
sırrı mı açıklıyorum '' karnım açççç''Bak sir vercem dedin bos mesaj bile attim ahahaha
Akıllı kadının hali başka :)oy uzden sır vericem dedim,gelin diye![]()
Ben yeni uyandım neredeyse :) Sabah namazı kılıp uyudum 3 te kalktım, hangi ara geleyim :)Hep ben olmadimda toplasiyonuz surda esimin gelmesine yarim saat kaldi geliyonuz haaa![]()
Sanada selamBak sir vercem dedin bos mesaj bile attim ahahaha
Sen bi hamile ol gorcem ben seniiii bende esimi gonderdikten sonra uyudum ama 10da kalktimAkıllı kadının hali başka :)
Ben yeni uyandım neredeyse :) Sabah namazı kılıp uyudum 3 te kalktım, hangi ara geleyim :)
Akşam için erişteyi fırına atsam benimki makarna sanar mı acabasırrı mı açıklıyorum '' karnım açççç''![]()
Biz Zaten uykumuzdan ödün vermeye hazır olduğumuzda uğraşcaz çocuk için :)Sen bi hamile ol gorcem ben seniiii bende esimi gonderdikten sonra uyudum ama 10da kalktim
sırrı mı açıklıyorum '' karnım açççç''![]()
O zaman sen hic yapmazsinBiz Zaten uykumuzdan ödün vermeye hazır olduğumuzda uğraşcaz çocuk için :)
sende adamı iyice saf ettin haAkşam için erişteyi fırına atsam benimki makarna sanar mı acaba![]()
bende diyetteyim,aç itler gibi geziyorumbenim hep ac canimmm
![]()
Eşimin de benimde bekar arkadaşımız var, evlenmeyi düşünmüyor ikiside, geçen çocuk mezsusu geçti, onlardan biri yada ikiside evlensin öyle çocuk yapalım dedi eşim, istersen dahada zorlaştıralım, ikisi birbirleriyle evlenirse yapalım dedim :)O zaman sen hic yapmazsinbenim kiz kankisiz kalcak
![]()