- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.181
Diyet mi bosver diyeti ya diyette neymissende adamı iyice saf ettin ha
bende diyetteyim,aç itler gibi geziyorum![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet mi bosver diyeti ya diyette neymissende adamı iyice saf ettin ha
Yok artik abboow sizden is cikmaz yavrumEşimin de benimde bekar arkadaşımız var, evlenmeyi düşünmüyor ikiside, geçen çocuk mezsusu geçti, onlardan biri yada ikiside evlensin öyle çocuk yapalım dedi eşim, istersen dahada zorlaştıralım, ikisi birbirleriyle evlenirse yapalım dedim :)
Var bizde ayarsızlık![]()
Ne ya o da ev makarnası değil misende adamı iyice saf ettin ha
oyle deme kızzz,hamile kalcam ben Allahın izniyle bu sene. zayıf kalayım ki hamilelikte alacağım kilo çok koymasınDiyet mi bosver diyeti ya diyette neymis![]()
Kızına harbi yapsın kankiyiYok artik abboow sizden is cikmaz yavrum
ben 5 aydır diyetteyim kızımNe ya o da ev makarnası değil mi
Neden bizi beklemedin diyet için?
Uyanığa bak sen :) Eee makarnaları götürüyon amaben 5 aydır diyetteyim kızım![]()
ne alakası var laaannnEşimin de benimde bekar arkadaşımız var, evlenmeyi düşünmüyor ikiside, geçen çocuk mezsusu geçti, onlardan biri yada ikiside evlensin öyle çocuk yapalım dedi eşim, istersen dahada zorlaştıralım, ikisi birbirleriyle evlenirse yapalım dedim :)
Var bizde ayarsızlık![]()
yok ya senin yüzünden yaptım o makarnayı benUyanığa bak sen :) Eee makarnaları götürüyon ama![]()
Benimde işime geliyor demek kine alakası var laaannndiyeydin
![]()
Hadi ya eline sağlık kuzum fena mı oldu, miden bayram ettiyok ya senin yüzünden yaptım o makarnayı ben![]()
kız bende kilo veriim öle hamile olim dedim tam kilo vermeye başaldım 1 kilocuk verdim o ay hamile kalmışım farketmemişim bide ilk başlardaki mide bulantısı biçok kişide kilo verdirtiyo bence çok yıpratma kendinioyle deme kızzz,hamile kalcam ben Allahın izniyle bu sene. zayıf kalayım ki hamilelikte alacağım kilo çok koymasın![]()
bekliyorum dua ediyorum onun içinKızına harbi yapsın kankiyi![]()
bilemiyorum artıkBenimde işime geliyor demek ki
Hadi ya eline sağlık kuzum fena mı oldu, miden bayram etti![]()
kız bende kilo veriim öle hamile olim dedim tam kilo vermeye başaldım 1 kilocuk verdim o ay hamile kalmışım farketmemişim bide ilk başlardaki mide bulantısı biçok kişide kilo verdirtiyo bence çok yıpratma kendini
bekliyorum dua ediyorum onun için![]()
Allah kabul etsin canım bende her vakitte ettiğim gibi, eşim cumaya gidrkende hatırlatıyorum. Inşanlah hayırlı haberini alırız en kısa zamandabilemiyorum artık
sağol tatlım![]()
canım ben baya kilo aldım. dötü başı kaybettim,toparlıyorum yeni yenikız bende kilo veriim öle hamile olim dedim tam kilo vermeye başaldım 1 kilocuk verdim o ay hamile kalmışım farketmemişim bide ilk başlardaki mide bulantısı biçok kişide kilo verdirtiyo bence çok yıpratma kendini
yaaaa salaksın biliyosun dimiiiiiAllah kabul etsin canım bende her vakitte ettiğim gibi, eşim cumaya gidrkende hatırlatıyorum. Inşanlah hayırlı haberini alırız en kısa zamanda![]()
Sağol canımmm,Allah razı olsunnn. sende hayırlısıyla doğumunu yapsan da,alsan bebişini kucağınabekliyorum dua ediyorum onun için![]()
amiiin canım inşallahAllah kabul etsin canım bende her vakitte ettiğim gibi, eşim cumaya gidrkende hatırlatıyorum. Inşanlah hayırlı haberini alırız en kısa zamanda![]()
anladım canım diyetisyene gidiyor musuncanım ben baya kilo aldım. dötü başı kaybettim,toparlıyorum yeni yenikilo almak kolay,vermek zor. ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi. ayrıca benm doğal yollarla olmuyor,hormon takviyesi alıyorum. su içsem yarıyo diyolar ya aynen ondan. 10 gündür toplasan 2 tabak bişey yemedim 100 gram dahi eksilmediği gibi 200 gram bindi kilom üstüne. hormon ilaçları çok kilo yapıyor... açlıktan nefesim kokuyo lan
![]()
amiin canım bişi kalmadı artık rabbim kolaycık doğurmayı nasip etsin hepimizeSağol canımmm,Allah razı olsunnn. sende hayırlısıyla doğumunu yapsan da,alsan bebişini kucağına![]()
yaaaa salaksın biliyosun dimiiiiiAllah 1 değil 1000 kere razı olsun eşinden de,senden de
![]()
oyle aşırı kilom yok aslında,bakma abartıyorumamiiin canım inşallah
anladım canım diyetisyene gidiyor musun