- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.101
Ne güzel ama ya, dün sabahın köründe annem aradı beni, doğum yapmışım eşim çok seviyormuş bebeği, dünyanın en güzel bebeği falan diyomuş, ellerini ayaklarını öpüyormuş sürekli :)Aynen ole ben bisi asermem o sunu mu yapsak bunumu yesek bi suru sey
Aynen ole ilk basta bole basliyorlar inceden inceden islerlerNe güzel ama ya, dün sabahın köründe annem aradı beni, doğum yapmışım eşim çok seviyormuş bebeği, dünyanın en güzel bebeği falan diyomuş, ellerini ayaklarını öpüyormuş sürekli :)
Benimkilerin canı torum istiyor heralde, baksana rüyalarına girmeye başladı
Bilmiyorum valla, benim taraf bebek yapma evliliğinin tadını çıkar modunda ama bakalım :)Aynen ole ilk basta bole basliyorlar inceden inceden islerlergercekten guzel bi duygu ama bende ruyamda bugun bi bebek gordum sarisin kivircik sacli beyazcik bi bebek buyuk bi balkonda gibiyiz yan yatmis bana bakiyo bende yanagini oksuyorum senin burda oldunu biliyolar mi falan diyorum gulumsuyo ole uyanmisim
Bencede tadini cikar biz bes senedir beraberiz artik onun verdigi bisiydi heralde evlenmeden once iki sene yapmayiz gezer tozariz diyoduk bunu bide esim soyluyodu evlendik hemencecik olsun demeye basladiBilmiyorum valla, benim taraf bebek yapma evliliğinin tadını çıkar modunda ama bakalım :)
Allah Allah Bebek senin değil o zaman:)
Çocuk isteyen erkek nasıl bir psikolojide istiyr acaba :)Bencede tadini cikar biz bes senedir beraberiz artik onun verdigi bisiydi heralde evlenmeden once iki sene yapmayiz gezer tozariz diyoduk bunu bide esim soyluyodu evlendik hemencecik olsun demeye basladi
Benimki cok seviyor aglasin ne olcak diyor bakariz susturuz der benimki bi degisikÇocuk isteyen erkek nasıl bir psikolojide istiyr acaba :)
Benimkinin aklına çocuk deyince ağlama geliyor
Bencede seninkinde var birşeyBenimki cok seviyor aglasin ne olcak diyor bakariz susturuz der benimki bi degisik
Diyorum ya degisik benimkiBencede seninkinde var birşeyBen bile çok ağladığı zaman bi geriliyorum :) Eşimin yiğeni varda o yeni yeni bırakıyor ağlamayı, anca sevebiliyoruz çocuğu
yalnış yazmısım ne olmuş yaniArzan ne sen misin kirk yillik tarzana ne oldu
hahahah kıyamam yaaçaydım kollarımı getme deyeydım
Caliskan angelllllll ben geldimmmmhahahah kıyamam ya
kuzum k bkma bugun işler cok yogundu valla eve kendimi zor attm ya
Sevindim mutlku oldum hihyalnış yazmısım ne olmuş yanibunu belli edince ne geçti eline hı kokarca
Nabiyorsun fistik =)hoş bulduummm margaaammmmm
Mercimek kofte! Cok guzel oldu yediler hihGünaydın kızlar
Benden herşey beklenir
iyi napalım geldisen hıCaliskan angelllllll ben geldimmmm
Ben hep burdayim ama siz yoksunuz hih yarisma icin hazirlik yapiyordum danerde bu millet
Hosgeldin diyeceksiniyi napalım geldisen hı
Zorundasindemiyorum dmeek zorundamıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?