- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.081
Hosgeldin canim iyyim bebisde iyi maşallah sen nasilsinişte geldimm burdayımmm
naber meryem nasılsın canım? bebiş nasıl?
hos buldummHosgeldin canim iyyim bebisde iyi maşallah sen nasilsin
Sen nasilsin bakalim gorusmeyelihos buldummmaşallah,maşallahhh
iyiyim,iş güç uğraşıyorum. yakında istanbula gidiyorum onun heyacanı varSen nasilsin bakalim gorusmeyeli
Sen istambulda degilmiydin zateniyiyim,iş güç uğraşıyorum. yakında istanbula gidiyorum onun heyacanı varpinkoyla buluşcaz,eve atcak beni
Hayirlinolsun fistigimSen istambulda degilmiydin zatenpinko bu yapar
Yardima gel mercimek koftesi yapicam hihhoş bulduummm margaaammmmm
Bende burdayuim bana bulusalim diyen yok o pinko circir olsun tamam mi sende ol hihiyiyim,iş güç uğraşıyorum. yakında istanbula gidiyorum onun heyacanı varpinkoyla buluşcaz,eve atcak beni
Arzan ne sen misin kirk yillik tarzana ne oldut
arzan gibi dışarı cıktım bugun amma pişman oldummm ya orda nasıl havalar
Sen istambulda degilmiydin zatenpinko bu yapar
Günaydın kızlarBende burdayuim bana bulusalim diyen yok o pinko circir olsun tamam mi sende ol hih
Saol canim benim nasil oldunHayirlinolsun fistigim
Gunaydin bende ole dedim zatenGünaydın kızlar
Benden herşey beklenir
Kırmızı olmuşsun, hayırlı olsun :)Gunaydin bende ole dedim zaten
Saol canim sanada hayirli olsun :) iylesti mi kocanKırmızı olmuşsun, hayırlı olsun :)
Gribe döndü canım, ilaç vermiyordum, bugün işe giderken kendi almışSaol canim sanada hayirli olsun :) iylesti mi kocan
Ay sadece seninki degil benimkide aynii baaciiiimGribe döndü canım, ilaç vermiyordum, bugün işe giderken kendi almış
Çok zor adam ya, burnu tıalı bi siprey sıktırtmıyor, illa hap yutcak, değişik benim kocam
Erkek milleti diyorsunAy sadece seninki degil benimkide aynii baaciiiim
Iyi ya iste canim bunye saglam demek kii bizde daha ilginci var canimm ben 7aylik hamileligim boyunca dogru duzgun mide bulantisi cekmedim esim nerdeyse hergun mide bulantisiyla uyandi gecenlerde artik tak etti dr ugramis enfeksiyon varmis o yuzden oluyonus kv dalga geciyor yok gelin sen bu cocugu benim oglana tasitiyosun diyeErkek milleti diyorsun
Çok ilginç birşey var benimki 3 defa grip oldu, bana hiç bulaşmadı, Rabbim ona kolaylık sağlıyor, bende hasta olsam ilgilenemiycem diye mi hasta olmuyorum acaba
Doğru demiş :) Bebek sende, semptomlar eşindeIyi ya iste canim bunye saglam demek kii bizde daha ilginci var canimm ben 7aylik hamileligim boyunca dogru duzgun mide bulantisi cekmedim esim nerdeyse hergun mide bulantisiyla uyandi gecenlerde artik tak etti dr ugramis enfeksiyon varmis o yuzden oluyonus kv dalga geciyor yok gelin sen bu cocugu benim oglana tasitiyosun diye
Aynen ole ben bisi asermem o sunu mu yapsak bunumu yesek bi suru seyDoğru demiş :) Bebek sende, semptomlar eşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?