- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.861
Ever cani! Yani 2015=)Siz ayni senede mi yapcak misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ever cani! Yani 2015=)Siz ayni senede mi yapcak misiniz
yok canm burası öyle bir yer değil dedim ya resmi kurum. oturdugum yerden kalkmyrm lanBir ay sonra yine adam cay isyo kahvr istiyo yeme parami vermiyo dersen dovem seni![]()
İyi iste daha ne olsun caliscak is yok diyordun bulmussun kafana gore =)yok canm burası öyle bir yer değil dedim ya resmi kurum. oturdugum yerden kalkmyrm lan![]()
cok sıkıcı ama birde benm ki cuma günü asker kafayı yerim herhalde burdaİyi iste daha ne olsun caliscak is yok diyordun bulmussun kafana gore =)
Kuzum gelirim ben birazdanyok canm burası öyle bir yer değil dedim ya resmi kurum. oturdugum yerden kalkmyrm lan![]()
Allah kavustursun neresi cikticok sıkıcı ama birde benm ki cuma günü asker kafayı yerim herhalde burda![]()
Yavrum baharda nisani yapin yazinda dugunu o zaman kisin oralar baya soguk olurEver cani! Yani 2015=)
Ben disaridan geldim pinkosunda kocasi rahatsizlanmis onunla ilgileniyordunabıyonuz beyaa![]()
Aynen oyle hem gidip gelmek daha da zor oluyor baharda olmasi daha mantikli =)Yavrum baharda nisani yapin yazinda dugunu o zaman kisin oralar baya soguk olur
Canimmmm! Neresi cikti uzak bir yer mi cikti canimcok sıkıcı ama birde benm ki cuma günü asker kafayı yerim herhalde burda![]()
Sonunda ozledin bizi hih hosgeldin sefalar getirdin neler yapiyorsunnnnnnnnn okyle goru bizle gorusme ask olsun hihhuuh huuuuu![]()
yogunum bu aralar ondan pek gıremıyorum. senle de görüşürüz inşallah canımSonunda ozledin bizi hih hosgeldin sefalar getirdin neler yapiyorsunnnnnnnnn okyle goru bizle gorusme ask olsun hih![]()
Yok bebegim ben daha yeni gordum seni bayadir yoksun cunku tesekkur ederim fistik ihmal etme buralariyogunum bu aralar ondan pek gıremıyorum. senle de görüşürüz inşallah canım
hayırlı edılıgın
hayırlı olsun demıs mıydım yoksa? hatırlayamadım![]()
yenı açtım tv yı görmedım kiYok bebegim ben daha yeni gordum seni bayadir yoksun cunku tesekkur ederim fistik ihmal etme buralari
Disadan geldim az once bu ozlemin gercek sevgilisi miymis cocuk ?
O ozlemi sen yarismanin ilk zamanlarinda gorecektin varya oyle oturakli oyle hanim hanimcikti kimyorum yaparken cekine cekine yapardi sessiz sakinsi simdi hic susmuyor yaaayenı açtım tv yı görmedım ki
özlem delısı amacına ulasacak. yarısmadan sonra bence muhakak teklıfler alacak; ama evlılıkten bahsetmıyorum tv programlarından bahsedıyorum
o kadar bellı kı bunların amacı
amacı bellı peltegınO ozlemi sen yarismanin ilk zamanlarinda gorecektin varya oyle oturakli oyle hanim hanimcikti kimyorum yaparken cekine cekine yapardi sessiz sakinsi simdi hic susmuyor yaaa
Zaten ozlem yetenek yarismalana katilicam diyip duruyor aysegule![]()
Bence benziyor agiz yapisiamacı bellı peltegınsureklı ızlemıyorum ama ara sıra bakıyorum
tugceye yılmaz morgule benzemıssın dedı ya? bence şabanıyeye benzıyor![]()