- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.841
Hosgeldin sefalar getirdim cani!m kesfedince insanda bagimlilik yaratabiliyor kk =)yas kac canimBu diyarları yeni keşfedenlerdenim :) tesadüf oldu :) daha evvel hiç uğramamışım :) :)
Ben sumru 22 yaşındayım üni mezunuyum maalesef atanamayanlardanım trabzonluyum :) Erkek arkadaşım var hayırlısıyla bahara doğru söz-nişan yaza doğruda düğün düşünüyoruz ( gerçi annem seneye olsun diyor amaDaha once gormemistim sanki seni kendini tanitir misin
Cok gecmis olsun canim ee bu dr falan gitseydin canim bi aksilik cikmasinCanim boynum iyilesmisti dun gecr benimkiyke sakalasiyordu oda sarilir gibi yapip kolumu en arkayan dogru cat diye cekince az kalsin omzum cikiyordu
Eklem yerim agriyor suan
Hersey gonlune gore olsun canim bende 23yasindayim antalyada yasiyorumBen sumru 22 yaşındayım üni mezunuyum maalesef atanamayanlardanım trabzonluyum :) Erkek arkadaşım var hayırlısıyla bahara doğru söz-nişan yaza doğruda düğün düşünüyoruz ( gerçi annem seneye olsun diyor ama) bakalım bende sizi tanısam :)
Amin canım hepimizin :)Hersey gonlune gore olsun canim bende 23yasindayim antalyada yasiyorum
İlac aldim cani! Eger agrim tekrrlarsa gidicem omzumu hic kipirdatmadan yattim bu geceCok gecmis olsun canim ee bu dr falan gitseydin canim bi aksilik cikmasin
Ayni senede mi dugunumuz olacak kiz buzde nisani kisin mi yapsak baharda mi yapsak karar veremedik bi turluBen sumru 22 yaşındayım üni mezunuyum maalesef atanamayanlardanım trabzonluyum :) Erkek arkadaşım var hayırlısıyla bahara doğru söz-nişan yaza doğruda düğün düşünüyoruz ( gerçi annem seneye olsun diyor ama) bakalım bende sizi tanısam :)
Suan kartaldayim canim cuma donecegim evime oglen kalkcak otobusum buyuk olasilikla
Gelme imkanin varsa ayak ustu sohbet ederiz =)
Aman canim ihmal etmeİlac aldim cani! Eger agrim tekrrlarsa gidicem omzumu hic kipirdatmadan yattim bu gece
Amin ecmain:)Amin canım hepimizin :)
Siz ayni senede mi yapcak misinizAyni senede mi dugunumuz olacak kiz buzde nisani kisin mi yapsak baharda mi yapsak karar veremedik bi turlu
Hemen yapın çıksın aradan :) ben gerçi çok sabırsızım kuzum ya :) düğün tarihi belli miAyni senede mi dugunumuz olacak kiz buzde nisani kisin mi yapsak baharda mi yapsak karar veremedik bi turlu
Tamam canim haberlesiriz =)Aa haberleselim iş saatim uyarsa çok sevinirim :)
Yaza diyoruz am!a tam gun almadik daha nisani yapmaedik ki dugune sira gelsin hahaHemen yapın çıksın aradan :) ben gerçi çok sabırsızım kuzum ya :) düğün tarihi belli mi
Bizde öyle yaza diye düşünüyoruz daha nişan olmadı :) bahara doğru olacak hayırlısıyla :) Yaşınız kaçYaza diyoruz am!a tam gun almadik daha nisani yapmaedik ki dugune sira gelsin haha
birkerede tuzsuzluk cıkarmaaa beeNiye siritarak yaziyorsunhosuna mi gitti
Sus kiz avoncu seni hala calisiyor musunbirkerede tuzsuzluk cıkarmaaa bee
yok len ordan cıktım ben cok olduSus kiz avoncu seni hala calisiyor musun
Kis geldi zaten kuzum bu sogukta ne toreni seyi =)Bizde öyle yaza diye düşünüyoruz daha nişan olmadı :) bahara doğru olacak hayırlısıyla :) Yaşınız kaç
Bir ay sonra yine adam cay isyo kahvr istiyo yeme parami vermiyo dersen dovem seniyok len ordan cıktım ben cok oldu
Şimdi resmi bir kurumda genel sekreter olarak çalşyrm
ama burada çok sıkıcı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?