- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.981
baktım canım, hatta linki de inceledim de dalgınlıktan cevap yazmayı unutmuşum
fiyat olarak da daha uygunsa senin de içine sindiyse bu daha mantıklı sanki canım.
bende kırıldımmı unutamamfarkında olsa da benim devreler bi yandı mı kolay düzelmiyor, biraz düzelmem lazım hazmetmem ve soğumam için
büyüsün tabi mınağım haftaya kontrolmüz var o zamana kadar bakalım ne durumda
ortada çok büyük bir problem yok canım, gerçekten kafana takma bunu.Belki de canım susayım en iyisi ben de
3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdidenfiyat olarak daha uygun canım cunku 3 artı 1
sağol canım yorumlarınıza önem veriyorum
bende kırıldımmı unutamamkendimi yer yer bitiririm ama ilk adımıda atmam
umarım aranız düzelr cnm
Yok canım, terk etti bizi:)
geçmişten az buçuk okuduğm kadaryla harbi artık yokmu
iyilik tatlım snden naber :)
ortada çok büyük bir problem yok canım, gerçekten kafana takma bunu.
3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdiden
bu arada naptın senin herifle. en son küsmüştün, dayanamayıp barıştın mı
Durgunsun sanki yazdı bende yoo değilim dedim çarpılmasam bariortada çok büyük bir problem yok canım, gerçekten kafana takma bunu.
3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdiden
bu arada naptın senin herifle. en son küsmüştün, dayanamayıp barıştın mı
daha gençsiniz iki kişisiniz size 3 artı 1 yeter diyo herkes(bu arada klavyemde artı sembolu basmıyo o nedenle hep yazıyla yazıyorum )
gece 3 gibi bi hattı takım dedim o da aradı hemen uzun uzun konustuk ama pek bi yere varamadık daha canım
çarpılmazsın bişey olmaz, bunlar mecburi yalanlarDurgunsun sanki yazdı bende yoo değilim dedim çarpılmasam bari
Yalana teşvik resmen başka birşey değilçarpılmazsın bişey olmaz, bunlar mecburi yalanlar
3+1 çocuklarınız bile olsa yeter canım, 4 ten fazla çocuk yapmayı düşünmüyorsan tabi
en azından küslük kalmamış canım, zamanla sorunlarda hallolur umarım
bazen umursamamak gerek ama elde değilkiannem zaten adım attı, o benim aksime hemen unutur normal hayatına döner. ben şimdi mevzuyu uzatıyorum diye kızıyor bana da kızsın napalım şu an hiç kendimde değilim hiç bişey yokmuş gibi davranacak kadar
kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosundaha gençsiniz iki kişisiniz size 3 artı 1 yeter diyo herkes(bu arada klavyemde artı sembolu basmıyo o nedenle hep yazıyla yazıyorum )
gece 3 gibi bi hattı takım dedim o da aradı hemen uzun uzun konustuk ama pek bi yere varamadık daha canım
o kadardan bişey olmaz canım merak etmeYalana teşvik resmen başka birşey değil
tamamen düzelir inşallah canım zamanlaoturma odası yapmazsan 3 artı 1 yeter evet canım :)
ben üstüne düşmüyorum canım ilgilenmiyorum pek sadece mecburen evle ilgili konuşmamız gerekiyo :)
aynen canım, geçer sanırım zamnlabazen umursamamak gerek ama elde değilki
harbi niye terk etti biziYok canım, terk etti bizi
geçer canım buda geçer zamanla herşey istemesende geçiyor mecburo kadardan bişey olmaz canım merak etme
tamamen düzelir inşallah canım zamanla
aynen canım, geçer sanırım zamnla
canııım üzülme her ailede olabilen şeyler geçer zamanlao kadardan bişey olmaz canım merak etme
tamamen düzelir inşallah canım zamanla
aynen canım, geçer sanırım zamnla
Sebepsiz degildi tatlim kendi!ce sebeplerim vardi oda farkimdaydi ama tatliya bagladik :)sen elindekinden fazlasını istiyorsun yavrum haklısın da belki ama malzeme bu. biraz kabullenmeyi mi denesen acaba, yoksa çok yıpranıyorsun
valla kuzum kıymetini bil senin herifin, sebepsiz atılan triplere adamlar genelde böyle tepki vermezler bilirsin
kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?