İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

farkında olsa da benim devreler bi yandı mı kolay düzelmiyor, biraz düzelmem lazım hazmetmem ve soğumam için
bende kırıldımmı unutamam kendimi yer yer bitiririm ama ilk adımıda atmam
umarım aranız düzelr cnm

büyüsün tabi mınağım haftaya kontrolmüz var o zamana kadar bakalım ne durumda
maşAllah

Belki de canım susayım en iyisi ben de
ortada çok büyük bir problem yok canım, gerçekten kafana takma bunu.
fiyat olarak daha uygun canım cunku 3 artı 1
sağol canım yorumlarınıza önem veriyorum
3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdiden
bu arada naptın senin herifle. en son küsmüştün, dayanamayıp barıştın mı

bende kırıldımmı unutamam kendimi yer yer bitiririm ama ilk adımıda atmam
umarım aranız düzelr cnm

annem zaten adım attı, o benim aksime hemen unutur normal hayatına döner. ben şimdi mevzuyu uzatıyorum diye kızıyor bana da kızsın napalım şu an hiç kendimde değilim hiç bişey yokmuş gibi davranacak kadar

daha gençsiniz iki kişisiniz size 3 artı 1 yeter diyo herkes (bu arada klavyemde artı sembolu basmıyo o nedenle hep yazıyla yazıyorum )

gece 3 gibi bi hattı takım dedim o da aradı hemen uzun uzun konustuk ama pek bi yere varamadık daha canım

Durgunsun sanki yazdı bende yoo değilim dedim çarpılmasam bari

3+1 çocuklarınız bile olsa yeter canım, 4 ten fazla çocuk yapmayı düşünmüyorsan tabi
en azından küslük kalmamış canım, zamanla sorunlarda hallolur umarım

3+1 çocuklarınız bile olsa yeter canım, 4 ten fazla çocuk yapmayı düşünmüyorsan tabi
en azından küslük kalmamış canım, zamanla sorunlarda hallolur umarım

oturma odası yapmazsan 3 artı 1 yeter evet canım :)
ben üstüne düşmüyorum canım ilgilenmiyorum pek sadece mecburen evle ilgili konuşmamız gerekiyo :)

bazen umursamamak gerek ama elde değilki

kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosun

Yalana teşvik resmen başka birşey değil
o kadardan bişey olmaz canım merak etme
oturma odası yapmazsan 3 artı 1 yeter evet canım :)
ben üstüne düşmüyorum canım ilgilenmiyorum pek sadece mecburen evle ilgili konuşmamız gerekiyo :)
tamamen düzelir inşallah canım zamanla
bazen umursamamak gerek ama elde değilki
aynen canım, geçer sanırım zamnla

Sebepsiz degildi tatlim kendi!ce sebeplerim vardi oda farkimdaydi ama tatliya bagladik :)

kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosun

hmm öyle mi canim ama ben nasip olursa 3-4 çocuğum olsun istiyorum da :)
ileride yetmeyebilir
hepsinin odası ayrı olsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…