• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benden 6 yaş büyüksün demek saygım sonsuz ben 22 olduğuma göre bu durumda 28 oluyorsun sanıyorum:KK48:

Benim de 22 iyi yakınmışız sevindim ruhum benimde öyle ama hayat işte..
Hayır eşim hep 19 olduğumu söyler, nikahlı kocam yalan söyleyecek hali yok, ona güvenmeyi tercih ediyorum:KK70:

2 düşünüp 1 konuşarak tutacaksın canım bunun başka yolu yokki. kendini telkin edeceksin sürekli, adamın suçu yok çünkü.
arkadaşı olsa böyle davranan dersin ki bir daha görüşme, ama ailesi için diyemezsin de. ne yaparlarsa yapsın o insanlar senin sevdigin adamın dunyaya gelmesine sebep olmuşlar, sırf bu yuzden bile olsa susmak zorundasın.

ufff insaAllah canım :( zaten son kavgamizdan sonra sesimi daha da cıkaramam hedalde :(
sütten ağzı yanan misali
umarım askımız yeniden tazelenir

ufff insaAllah canım :KK43: zaten son kavgamizdan sonra sesimi daha da cıkaramam hedalde :KK43:
sütten ağzı yanan misali
umarım askımız yeniden tazelenir

boşuna adamı kendinden uzaklaştırıp huzurunuzu kaçırırsın canım. ben cerene de aynısını diyorum hep, ayrılmaya niyetiniz yoksa bazı şeyleri kafanıza takmayın.
he yok çok büyük problemse aylarca sürsün mevzu sorun değil, ama değişmeyecek ve ufak şeyler için boşuna yıpratmayın ne ilişkinizi ne kendinizi :KK51:

boşuna adamı kendinden uzaklaştırıp huzurunuzu kaçırırsın canım. ben cerene de aynısını diyorum hep, ayrılmaya niyetiniz yoksa bazı şeyleri kafanıza takmayın.
he yok çok büyük problemse aylarca sürsün mevzu sorun değil, ama değişmeyecek ve ufak şeyler için boşuna yıpratmayın ne ilişkinizi ne kendinizi :KK51:

ah ah çok haklısın canım
ayrılmaya niyetim yok
onun benden sogumasından da korkuyorum o_O
ama bazen o kadar hırcın oluyorum ki kendimden geciyorum resmen

Back
X