• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

öyle de demeyelim de şimdi :KK48: bu sezon anlamsız bir şekilde kötü gidiyor maçları, halbuki geçen sezonki oyuncularla devam ediyorlar ama anlam veremedim pek o_O

tamamdır, gelmeyen cırcır olsun :KK12:
Paralarını alamıyorlar, takımda guruplaşmalar var, takım ruhu yok. Musleraya üzülüyorum adam mal gibi takımda kalitesini düşürüyor :)

Paralarını alamıyorlar, takımda guruplaşmalar var, takım ruhu yok. Musleraya üzülüyorum adam mal gibi takımda kalitesini düşürüyor :)
defans yoksa kaleci ne kadar iyi de olsa bir işe yaramıyor ki işte. 4 tane yenilen gollerde tek kaleciden kaynaklı olamaz mumkun degil yani :KK43:
Bu arada avatarin cok hosuma gitti soylemeden edemiycem:KK50:
tıpkı ben degil mi :KK53:

Ahahahah :-) :-) benmki onu da almiyo pis pinti adam nolcak :63:

Bence pembe lokum fake   :KK70:
Demi bukadarda olmaz yani:KK70:

defans yoksa kaleci ne kadar iyi de olsa bir işe yaramıyor ki işte. 4 tane yenilen gollerde tek kaleciden kaynaklı olamaz mumkun degil yani :KK43:

tıpkı ben degil mi :KK53:
2 maçta 8 gol yedirdiler :(

Teşekkür ederimm:KK68::KK68:
Ben seni görüyordum, sen pek pas vermiyordun ama olsun ben sıcak karşılayarak utandırdım seni:KK70:

evlisin sanırım ne güzel darısı tez zamanda başıma inşallah:KK68: Yokluğa alışmak zor özellikle durumun iyiken sen alış en iyisi lükse olmaz mı:KK51:
Yok kuzum evli degilim sozluyum nisanim olcak sonrada dugun dortbucuk yildir beraberligim var mesela bende tek cocugum her dedigim yapiir ediir ama tek erkek her istedigi yapilir edilir ama yokluk ne bilmez bem de ogretiyorum daha tutumlu yapiyorum onu :)

diğer ev 3 artı 1 kızlar 160 metrekare ve aynı fiyatları (foto yok ama isterseniz çeker atarım gittiğimizde)
o daha kaliteli bi ev ama
bu da daha büyük
bakalım hangisinde karar kılcaz

Demi bukadarda olmaz yani:KK70:

2 maçta 8 gol yedirdiler :KK43:

Ben seni görüyordum, sen pek pas vermiyordun ama olsun ben sıcak karşılayarak utandırdım seni:KK70:
Beni mi görüyordun nerede gmrüyordun pasta mı vermedim tüü bana valla hatırlamıyorum hiç bu topiğe ilk gelişim benim nerede karşılaştık o_O

Back
X