İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nüfusuma alıcam yani

evet çok

aynennnn bende ince uzun isterdm ellerim parmakları kısa her yüzük yakışmıyo bazen

ama benımki çok memnun minnak ellerimden

yuk istemem nüfus felann allah korusun
senin ki begeniyosa sızlanma lan

benım kardesımm 15 yasında 38 gıyıyoooo fazla gelışmişş

puhahaahahh sesli güldümm
neyle beslenmiş o öyle
afiet balm şeker olsun kızlara midelrini oturmussundur kız sen kzıalrın hahahahah espirik yaptımm

nolur sen espirik yapma yalvarıyomm ebişşşşşşşşşşşşş

ebissss ne diyon ebissss
eylül sen ne diyon eylüllllllll

ahahha ben snele katil olurum
ahahaah deniz yıldızı dizisinde mehveş varya sevgilisine böyle diyor aklıma geldi birden çok enteresan

eneeeee gittiii gitttiii

getti getttiiii getitti vaylar bizeeeeeeeee
sen o diziyi izliyon mu lennnn
saçını başını deşirirdim senin uykunda gözlerini bantlardım yorganını alırdım pencereleri açardım kabusun olurdum

getti getttiiii getitti vaylar bizeeeeeeeee
sen o diziyi izliyon mu lennnn
saçını başını deşirirdim senin uykunda gözlerini bantlardım yorganını alırdım pencereleri açardım kabusun olurdum

eevet çok sıktıı ama izliyorum hala mecburen o kadar saçma kii diziii

leynnnn benım uykum çok hafiftir ve en ufak ışık ve ses olmayacak yoksa uyuyamamm , uyku konusunda hassasımm

eevet çok sıktıı ama izliyorum hala mecburen o kadar saçma kii diziii

leynnnn benım uykum çok hafiftir ve en ufak ışık ve ses olmayacak yoksa uyuyamamm , uyku konusunda hassasımm

aynen bende ya mecburiyetten izliyorum
canım sıkıldı be nohit bilmem niye bazı şeyleri içimden atamadım
benmde öyle ya birinin ayak seslerine bile uyanırım
anca cok yorgun olcem de öyle

aynen bende ya mecburiyetten izliyorum
canım sıkıldı be nohit bilmem niye bazı şeyleri içimden atamadım
benmde öyle ya birinin ayak seslerine bile uyanırım
anca cok yorgun olcem de öyle

izlerken sinir hastası oluyorum yahu bu kadar saçma senoryalar yazılır mııı :84::84:

bir kere o sığır elif neden engine boyun eğiyor mustafaya söylememsindeki amaç nee , suna neden ailesine bernalara çalıştığını söylemiyo saçma gibi hareketlerde bulunuyoo ,ikbal neden yıldızla dna testi yapmıyo gerçek kızı mı diye vs vs

bende aynne

aynenn saçma ötesi o engin hem sarpa gıcık oluyo hem elifle oynuyo hemde elifin sarpla birlikte olmasını isteyerek sarpa iyilik yapıyooo elifin yaşadını niye gizliyorlar ki
banuda birde hamileyim yalan attı
yıldız ikbalın gerçek kızı değil m i lan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…