How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nüfusuma alıcam yani :emir_bebek::emir_bebek::52:

evet çok :1::1::49:

aynennnn :32: bende ince uzun isterdm ellerim parmakları kısa her yüzük yakışmıyo bazen:19::19:

ama benımki çok memnun minnak ellerimden :16::16::9:

yuk istemem nüfus felann allah korusun:19::19::19::19::19::19::19:
senin ki begeniyosa sızlanma lan:41::41::41::41:
:69: :69:
benım kardesımm 15 yasında 38 gıyıyoooo fazla gelışmişş :27::27::27:

puhahaahahh sesli güldümm :60: :60:
neyle beslenmiş o öyle:53::53::53::53::53::53:
afiet balm şeker olsun kızlara :1::1::1::1:midelrini oturmussundur kız sen kzıalrın hahahahah :9::9::9::9::9: espirik yaptımm :1::1::1:

nolur sen espirik yapma yalvarıyomm ebişşşşşşşşşşşşş:27::27::27:

ebissss ne diyon ebissss :53:
:52::52:
eylül sen ne diyon eylüllllllll:53::53::53::53::53::53:

ahahha ben snele katil olurum :15::15::15::33:
ahahaah :60: deniz yıldızı dizisinde mehveş varya sevgilisine böyle diyor aklıma geldi birden çok enteresan :23::23::23:

eneeeee :53: gittiii gitttiii :50::50::50::4:

getti getttiiii getitti vaylar bizeeeeeeeee:30::30::30::30::30:
sen o diziyi izliyon mu lennnn:9::9::9::9:
saçını başını deşirirdim senin uykunda gözlerini bantlardım yorganını alırdım pencereleri açardım kabusun olurdum:ssz::ssz:

getti getttiiii getitti vaylar bizeeeeeeeee:30::30::30::30::30:
sen o diziyi izliyon mu lennnn:9::9::9::9:
saçını başını deşirirdim senin uykunda gözlerini bantlardım yorganını alırdım pencereleri açardım kabusun olurdum:ssz::ssz:

eevet çok sıktıı ama izliyorum hala mecburen :30::30: o kadar saçma kii diziii :50:

leynnnn :41: benım uykum çok hafiftir ve en ufak ışık ve ses olmayacak yoksa uyuyamamm , uyku konusunda hassasımm :51::51:

eevet çok sıktıı ama izliyorum hala mecburen :30::30: o kadar saçma kii diziii :50:

leynnnn :41: benım uykum çok hafiftir ve en ufak ışık ve ses olmayacak yoksa uyuyamamm , uyku konusunda hassasımm :51::51:

aynen bende ya mecburiyetten izliyorum
canım sıkıldı be nohit bilmem niye:ssz: bazı şeyleri içimden atamadım:ssz::ssz:
benmde öyle ya birinin ayak seslerine bile uyanırım
anca cok yorgun olcem de öyle:ssz:

aynen bende ya mecburiyetten izliyorum
canım sıkıldı be nohit bilmem niye:ssz: bazı şeyleri içimden atamadım:ssz::ssz:
benmde öyle ya birinin ayak seslerine bile uyanırım
anca cok yorgun olcem de öyle:ssz:

izlerken sinir hastası oluyorum yahu bu kadar saçma senoryalar yazılır mııı :84::84:

bir kere o sığır elif neden engine boyun eğiyor mustafaya söylememsindeki amaç nee , suna neden ailesine bernalara çalıştığını söylemiyo saçma gibi hareketlerde bulunuyoo ,ikbal neden yıldızla dna testi yapmıyo gerçek kızı mı diye vs vs :41::41::41:

bende aynne:ssz:

izlerken sinir hastası oluyorum yahu bu kadar saçma senoryalar yazılır mııı :84::84:

bir kere o sığır elif neden engine boyun eğiyor mustafaya söylememsindeki amaç nee , suna neden ailesine bernalara çalıştığını söylemiyo saçma gibi hareketlerde bulunuyoo ,ikbal neden yıldızla dna testi yapmıyo gerçek kızı mı diye vs vs :41::41::41:

bende aynne:ssz:

aynenn saçma ötesi o engin hem sarpa gıcık oluyo hem elifle oynuyo hemde elifin sarpla birlikte olmasını isteyerek sarpa iyilik yapıyooo elifin yaşadını niye gizliyorlar ki
banuda birde hamileyim yalan attı
yıldız ikbalın gerçek kızı değil m i lan:53::53::53:

Back