• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Siz de sevin ama benim kadar sevmeyin..:19:
Ne izleri görmüşler. ?

İz görmemişler hayatım..
Ben uluslar arası bütün işaretleri hafızamda tutuyorum bilmem ne ünv. sinin dekanı da benim birikimlerime sulanıyor aklı sıra şunlar şunlar var mesala diyorum tr. de nerden öğrendin bunları fln fln heyecanlancak bişiy yok yani :6:

Aus abla benim gözümde 18 lik çıtır..
Sende öyle..
bize taş çıkarıyorsunuz be.. maşallah:nazar:

Len marga ben gelemem öyle yeşil - sarı kusmuklara falan yaşlandım artık ben , benle konuşacaksanız mor kusacaksınız birbirinizin üzerine :52:

35 lik oldum kızım , içinde taşıdığı subliminal mesaj gibi kafam iyi bu yaştan memnunum :31:

İz görmemişler hayatım..
Ben uluslar arası bütün işaretleri hafızamda tutuyorum bilmem ne ünv. sinin dekanı da benim birikimlerime sulanıyor aklı sıra şunlar şunlar var mesala diyorum tr. de nerden öğrendin bunları fln fln heyecanlancak bişiy yok yani :6:

İşaretleri hafızada tutmakta ayrı bi yetenek olsa gerek..
Maşallah işiniz zor valla. :)

Len marga ben gelemem öyle yeşil - sarı kusmuklara falan yaşlandım artık ben , benle konuşacaksanız mor kusacaksınız birbirinizin üzerine :52:

35 lik oldum kızım , içinde taşıdığı subliminal mesaj gibi kafam iyi bu yaştan memnunum :31:

Abla sen iste kan kusacağıma mor kusarım senin için..:27::27::27:

İşaretleri hafızada tutmakta ayrı bi yetenek olsa gerek..
Maşallah işiniz zor valla. :)

Ben biraz zekalıyım söylemesi ayıp ama harbiden çok zor basit bir istavrozun (haç) 2000 den fazla çeşidi hali var :53:
Diğerlerini geçtim zaten hiçbiri tr de işe yaramaz :27:

Back