• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hayat vizelerle uğraşmakla geçiyo sen anlat senin nasıl heyecanını bebişin evliliğin :16::16:

olmamı ya olmamı anne olacağım ya ötesi varmı allah herkeze nasip etsin inş. ayrı heyecan ayrı duygu hele kalp atışlarııııı ayyy süper duygu. evlilik de güzel ama serbest ve bağımsız yaşayan birine göre değil . :52:

olmamı ya olmamı anne olacağım ya ötesi varmı allah herkeze nasip etsin inş. ayrı heyecan ayrı duygu hele kalp atışlarııııı ayyy süper duygu. evlilik de güzel ama serbest ve bağımsız yaşayan birine göre değil . :52:

Amin .. :)
O heyecan bambaşka bi duygu olsa gerek..
Canından bir parça getiriyorsun dünyaya ve birden o senin herşeyin oluveriyor..

S

Ya benn iyi geceler dedim amaa :(( odamda yapayalnzmm sevgilime defter yazıyorumm mustafa ceceli es şarkısını açtmm ağlıycam galibaaa :43::43::43::43::43::43:

Ben biraz zekalıyım söylemesi ayıp ama harbiden çok zor basit bir istavrozun (haç) 2000 den fazla çeşidi hali var :53:
Diğerlerini geçtim zaten hiçbiri tr de işe yaramaz :27:

:53::53: 2000 ne yaa :53:

Yoksa serbest ve bağımsız yaşıyodun da pişman mı oldun :9:
Ne güzel ya ne güzel :nazar:Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dıgıdık dıgıdık at koşturuyo kalp atışşları hep ona benzetiyorum ben ya :9::9:
Bi tanıdığımızla gitmiştim nst'ye de ordan bliyorum :9:

Bende ..
Benim ki bana şunu getirir misin der
Ben sallana sallana ağır ağır giderim.
Arkadan bir ses '' hadisene beee '' diye bağırır :27:
:27::27:

Bizim içimiz ölmüş bana çok diyo ha nine ha yapabilcen mi diye :27::27::27::27::27::27::27:

Ne güzel ya ne güzel :nazar:Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizim içimiz ölmüş bana çok diyo ha nine ha yapabilcen mi diye :27::27::27::27::27::27::27:

Ne yapabilcen mi diyo anlamadım kafam durdu:27:

benim ki daha pıtırcıkkkkk çokkk küçüçük fındık daha :emir_bebek:

Back