• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne yapabilcen mi diyo anlamadım kafam durdu:27:

Hıı bişi yaparken mesela araba kullanırken çok diyo bazen ağır gidiyorum normalde hızlıyımdır ama o an bi ninelik çöküyo üstüme ha nine ha gitcen mi bugün diyo :60::60::60::60:

O istavrozun en basit hallerinin çeşitleri daha fazla sölemicem :19:
Hahahah :9:

:19::19:
Ayy çizmişler de çizmişler boşver at onları kafandan bize lazm değil onlar :27::27::27:

Hıı bişi yaparken mesela araba kullanırken çok diyo bazen ağır gidiyorum normalde hızlıyımdır ama o an bi ninelik çöküyo üstüme ha nine ha gitcen mi bugün diyo :60::60::60::60:

:19::19:
Ayy çizmişler de çizmişler boşver at onları kafandan bize lazm değil onlar :27::27::27:

Hahaha seni arabayı yavaş kullanırken hayal ediyorum şuan..
Ve gülmekten daha beter bi ateş basıyor haha:27:
:27:

yok canım aman ya o beni kaybetmekten korksun kimse çekmez kahrını benimkinin ben coolumm:ssz::ssz::1::1::52::52::52:

Oh iyi bari.
Mesela bende o düşünce var.
İlerde evlendiğimizde bebeğimiz olduğunda acaba bana karşı ilgisi azalıcak mı diye merak ediyorum..
Sonra saçmaladığımı farkediorum..

Oh iyi bari.
Mesela bende o düşünce var.
İlerde evlendiğimizde bebeğimiz olduğunda acaba bana karşı ilgisi azalıcak mı diye merak ediyorum..
Sonra saçmaladığımı farkediorum..

hayırlısı olsun canım kaygılanma hiç yuları erkeğin eline verdin mi kukla gibi oynetır insanı . ipin olsun ama erkeklere gösterme olur mu :1::32::32:

Daha ne gereksiz bilgiler biliyorum kafayı yemeden kapatayım dengesizliğimin sınırlarını sen naptın vizeleri ?:27:

Şarteli indir :27::27::27::27:
Lazım olunca açarsn vizeler iyi işte yarnda var 3te :27::27::27::27:

Ben çok laf yiyorum yavaş olduğum için..
Aslında yavaş hareket etmem ama o dediğinin hemen olmasını istiyor.
Sanki acelimiz var ya..:D

Hıı sorma :27::27::27::27:

hayırlısı olsun canım kaygılanma hiç yuları erkeğin eline verdin mi kukla gibi oynetır insanı . ipin olsun ama erkeklere gösterme olur mu :1::32::32:

Ben o ipin ucunu kaybedeli çok oldu be ablam..:1:Bizimkinin sözü geçiyor..
Ama benim fikrime saygı duyuyor..
Kendi bildiğini okumuyor.Bunada şükür diyorum :1:

Laa mesela bi yere döncem ağır ağır gidyorum işte o an katlanamıyo normalde hızlıyımdır :10::10::10:

Tahammülüm yok yavaşlığa :27::27::27:

İşime gelmediği zaman aşkım suu aşkımm telefon aşkımm kumanda aşkım çekil önümden :27::27:
Tembel değilim normalde yok yaa :27:

Back