- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.101
Bende iyiym kuzuuum
Burda da herzmnki gbi koltuğumda oturuyodum iyi salladııııııı
tmm kızma
Sıranızı beklesinize len
kes lenvalla gebertirim seni lan
dinime küfür eden müslüman olsa
şaka yapıoz ama biz
Şiştt topik sahibi yok oraya gidiyor yok buraya gidiyo diye tartışmaya girecekseniz inan kafam almıyor bilginize..
noldu çatlagum:26:bende anlamadım:26:Sevgii diloşşşşş noluyoorrr yaa?
tmm kızmabelini kırarım
kes len
şaka yapıoz ama biz
Selammm ben geldimm
Bolu tarafından gelmiş sanırım deprem sonrası elektrik gitti burda.. Korktum haa sallandım acayip..
Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?
Jagger beni iyi tanır merak etme.
Evet ben kötü biriyim çünkü gazınızla bunları yaptım gerçek dostalarıma.
Tanımasdan öyle mi jagger ilk geldin de ondan hoşlanmayan ona yazmayan kimdi benmiydim ? özelden bana söyleyen kimdi benmiydim konuş diye ısrar eden kimdi hı ? yok hoşlanmadım yok bilmem ne.. dogru bunları ben dedim..
ama evet ben suçluyum çünkü cok çabuk dolduruşa geldim topik açtım için benm kimseyede birşey yaptım yok dilay hanım herkez neyin ne oldunu gayet iyi biliyor hadi iyi akşamlar sanada.
noldu çatlagum:26:bende anlamadım:26:
Hoşgeldn persooop
Persop kaldı adın bnm yüzümden
:
Selammm ben geldimm
Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?
Jagger beni iyi tanır merak etme.
Evet ben kötü biriyim çünkü gazınızla bunları yaptım gerçek dostalarıma.
Tanımasdan öyle mi jagger ilk geldin de ondan hoşlanmayan ona yazmayan kimdi benmiydim ? özelden bana söyleyen kimdi benmiydim konuş diye ısrar eden kimdi hı ? yok hoşlanmadım yok bilmem ne.. dogru bunları ben dedim..
ama evet ben suçluyum çünkü cok çabuk dolduruşa geldim topik açtım için benm kimseyede birşey yaptım yok dilay hanım herkez neyin ne oldunu gayet iyi biliyor hadi iyi akşamlar sanada.
Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..
Eyvallah abla , sonunda ne demek istediğimizi anladığın için çok teşekkür ederim.. Bizde istemezdik böyle olsun ama ön yargı denen o duygu yok mu , insan hakim olamıyor..Yok rahatsızlık vermediniz , bizim sayfamız herkese açık.. Bizimde sana karşı bi kusurumuz olduysa kusura bakma..
Teşekkür ederim kendi adıma ben zaten size saygısızlık yapmadım en düzgün sizle konuştum bnden büyük oldğunuzu biliyodum çnkü tabiki hatanın yaşı yok asla özrünüz kabul edildi bilin güzel sözleriniz içinde teşekkürlerrrr
Sakiniiiiim sakinsin sakinleeer
Yeminle gittiğim yeri karıştırıyom...
Lisede lakabım Firdevs Hanım'dı zati...
mcuukŞakacı şirin seni..
dilos abla ile sevgi kavga ediyo:26:Acayip merak ettimmmm
Ah geldi bizim 2000 den fazla işaret bilen kadınımız..
Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!
Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..
Sizde kusura bakmayın...iyi akşamlar sizede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?