İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben yine susmuştum bliyosun bana özelden de açıkladısevgi durumu ama bn gittikten snra arkamdan onca kişiye konuşmasına çok snirlendm haklı olarak kibledm aynı şeyi ben yapsaydm aslaaa yapmam ama yapsaydm eminim o da kiblerdi

İyi akşamlar kızlarr....

Hoşgeldn lisaam

​Topiğimizin en çalışkan kızı da geldi hoşgeldin lisam naber nasılsın ?

Hoş buldum güzelleriimmm.

Jag,Allah kavuştursun fıstığımm...

Merhaba...
Kusura bakmayin topige damdan düser gibi daldim, aslinda ozeldende yazabilirdim ama burayi tercih ettimki gizli sakli olmasin diye...
Öncelikle Jagger ve LadyMarmelad ikinizdende özür dilerim, malum zamanda yasadigimiz tatsiz olaydan dolayi... Sizden yasca cok büyügüm ama sizin nekadar olgun oldugunuzuda anladim... Sizde benim gibi sasirdiniz sevginin buraya yazmasina, olmadik sey icin ozamanlar size yaptigini suan bize yapiyor... Herkesin kendi akli var tabii ama aynen size soylenenler banada soylendi... Herneyse...
Amacim sadece sizden özür dilemek, cünkü anladimki doldurusa geldim ve sizi tanimadan ters davrandim... Her yasta hata yapila bilir, kimse dört dörtlük degil...umarim özrüm kabul bulur...

Sana gelince sevgi, gercektende diyecek söz bulamiyorum... Bende seni cok dinledim dimi, oladar derdini paylastin ve bana dediklerini hatirla "gercek dost"... Neyse yasina veriyorum... Sana bi abla nasiyati, söylediklerinin arkasinda dur ve kimseninde günahini alma...

Rahatsizlik verdiysem ayriyetten özür dilerim ama ben haksizliga gelemiyorum ve suanda sizede bizede haksizlik ediliyor...

Iyi aksamlar....

Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?
Jagger beni iyi tanır merak etme.
Evet ben kötü biriyim çünkü gazınızla bunları yaptım gerçek dostalarıma.
Tanımasdan öyle mi jagger ilk geldin de ondan hoşlanmayan ona yazmayan kimdi benmiydim ? özelden bana söyleyen kimdi benmiydim konuş diye ısrar eden kimdi hı ? yok hoşlanmadım yok bilmem ne.. dogru bunları ben dedim..
ama evet ben suçluyum çünkü cok çabuk dolduruşa geldim topik açtım için benm kimseyede birşey yaptım yok dilay hanım herkez neyin ne oldunu gayet iyi biliyor hadi iyi akşamlar sanada.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim kendi adıma ben zaten size saygısızlık yapmadım en düzgün sizle konuştum bnden büyük oldğunuzu biliyodum çnkü tabiki hatanın yaşı yok asla özrünüz kabul edildi bilin güzel sözleriniz içinde teşekkürlerrrr

Sakin ol , relax takılalım..

Sakiniiiiim sakinsin sakinleeer

Eyvallah abla , sonunda ne demek istediğimizi anladığın için çok teşekkür ederim.. Bizde istemezdik böyle olsun ama ön yargı denen o duygu yok mu , insan hakim olamıyor..Yok rahatsızlık vermediniz , bizim sayfamız herkese açık.. Bizimde sana karşı bi kusurumuz olduysa kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…