• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?
Jagger beni iyi tanır merak etme.
Evet ben kötü biriyim çünkü gazınızla bunları yaptım gerçek dostalarıma.
Tanımasdan öyle mi jagger ilk geldin de ondan hoşlanmayan ona yazmayan kimdi benmiydim ? özelden bana söyleyen kimdi benmiydim konuş diye ısrar eden kimdi hı ? yok hoşlanmadım yok bilmem ne.. dogru bunları ben dedim..
ama evet ben suçluyum çünkü cok çabuk dolduruşa geldim topik açtım için benm kimseyede birşey yaptım yok dilay hanım herkez neyin ne oldunu gayet iyi biliyor hadi iyi akşamlar sanada.

Hmmm özelleri döküyoruz :46::46:
Peki ben dedim bunlari yazis sekli tuafima gitti herkesle hemen canim cicim olmammi gerekiyor, oda bunun farkindaydi eminim, ve sen o öyledir alisirsin falan dedin bende suan almayim dedim... Hem burdakileri hemde diger topiktekileri bana kötüleyrn kim ? Hepsi dönek beni arkamdan vurdular diye acitasyon yapan kim?
Neyse bence herkes seni tanidi...
Hayatinda basarilar...

Kizlar tekrardan özür dilerim daha yazmiycam huzurunuzu bozmak istemezdim...

Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?
Jagger beni iyi tanır merak etme.
Evet ben kötü biriyim çünkü gazınızla bunları yaptım gerçek dostalarıma.
Tanımasdan öyle mi jagger ilk geldin de ondan hoşlanmayan ona yazmayan kimdi benmiydim ? özelden bana söyleyen kimdi benmiydim konuş diye ısrar eden kimdi hı ? yok hoşlanmadım yok bilmem ne.. dogru bunları ben dedim..
ama evet ben suçluyum çünkü cok çabuk dolduruşa geldim topik açtım için benm kimseyede birşey yaptım yok dilay hanım herkez neyin ne oldunu gayet iyi biliyor hadi iyi akşamlar sanada.
Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!

Eyvallah abla , sonunda ne demek istediğimizi anladığın için çok teşekkür ederim.. Bizde istemezdik böyle olsun ama ön yargı denen o duygu yok mu , insan hakim olamıyor..Yok rahatsızlık vermediniz , bizim sayfamız herkese açık.. Bizimde sana karşı bi kusurumuz olduysa kusura bakma..
Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..
Teşekkür ederim kendi adıma ben zaten size saygısızlık yapmadım en düzgün sizle konuştum bnden büyük oldğunuzu biliyodum çnkü tabiki hatanın yaşı yok asla özrünüz kabul edildi bilin güzel sözleriniz içinde teşekkürlerrrr:29:

Sakiniiiiim sakinsin sakinleeer :27::27:

Sizde kusura bakmayın...iyi akşamlar sizede..

Daha fazla birşey yazmayım enisi ben
jagger k. bkma tatlım topiğinde bunlar olsun istemezdim inan ki ..
Sohbetinede devam edinn:16::16:

Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!

Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..

Sizde kusura bakmayın...iyi akşamlar sizede..

Bu tükürdüğümü yalamaksa evet türkürdüğümü yalıyorum daha fazla birşey yazmayın isterseniz
hadi iyi akşamlar.

Back