• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:1::1:

Abla artık olan oldu
Özelleri söyleyip banlanmayın boşuna söyliyim:18:

İyii kuzucum bi yandan o ses bi yandan bura takılıyorum iştee:9:
I love you too:54:

İyi akşamlaarr:44:

Haklisin ama sizde ozaman imalardan gelmistiniz, bende imalara dayanamadim...
Neyse sizlerde neyin ne oldugunun farkindasiniz zaten...
Keske baska sartlarda tanissaydik...

Allahın selamı a.s sevgiciğim güzel kovmuştun topiğinden beni hala unutamam:6:

Hmmmm ne garip dimi, bizim gazimizdan olabilir canim kusura bakma...

Merakk ettiikkk...

Sevgiyle kavga eden edene bu sıralar..
Sorun sevgide mi?

Sence Catlagim???
Neyse iyi aksamlarrrr canim :3:

:17::17: :9::9:
Naptın çenebaz hasta mısın seen kuzum ? Öyle gördm sanki bgn elmişin topiğinde

Biraz daha iyiyim canım sağol fena yağmur yağıyo şuan..
Bütün gün ütü temizlik bi naz yapamadım afedersin totom yer görmedi :9:
Vizeler bitiyor seninde artık çeneye vurur :27:

Sence Catlagim???
dilos abla mesaj atıp anlatırmısın nolur:43:

Sence Catlagim???

Olayları bilmiyorum diloşum ben

Şunu bi açıklıyım sonra bi daha bu konu hakkında konuşmayacağım
Ben sadece o an orda denk gelindi ve konuşuldu hiç sevgi yanlış düşünür diye düşünmediğim için bu oldu
Sizde ister istemez topiğe sahip çıktınız haklı olarak gerginlik ordan çıktı

Diloş abla sana saygısızlık etmedm bliyorum fzla da knuşmadık ama olsun en nefret ettiğim şeydir saygısızlık ettiysem de affolaa

İstg sende arkamdan bişiler dedin ama tek taraflı dinlediğin ve bni tanımadığın için oldu diye düşünüyorum:31:

Sanalda olsa o önyargı beni etkilemişti baya üzülmüştüm çok önemli değil artık :16:

Maalesef bende yapiyorum bazen önyargi ve cok cabuk insanlara kaniyorum ve anlatilanlara üzülüyorum, kendime yapilmis gibi hissedip tepki veriyorum... Ögrenmenin yasi yok, heran yeni seyler ögreniyorum, bazen aci ama hayata deger seyler...

Ben sadece o an orda denk gelindi ve konuşuldu hiç sevgi yanlış düşünür diye düşünmediğim için bu oldu

Diloş abla sana saygısızlık etmedm bliyorum fzla da knuşmadık ama olsun en nefret ettiğim şeydir saygısızlık ettiysem de affolaa

İstg sende arkamdan bişiler dedin ama tek taraflı dinlediğin ve bni tanımadığın için oldu diye düşünüyorum:31:

Estafrullah etmedin canim... Dedigim gibi keske baska sartlarda tanissaydim sizlerle...

Maalesef bende yapiyorum bazen önyargi ve cok cabuk insanlara kaniyorum ve anlatilanlara üzülüyorum, kendime yapilmis gibi hissedip tepki veriyorum... Ögrenmenin yasi yok, heran yeni seyler ögreniyorum, bazen aci ama hayata deger seyler...

Geçte olsa birşeylerin farkında olmak güzel bişey..
Sadece önyargı konusunda kimsenin kimseyi 'yargı'lama hakkı yok insanlar buraya kafa dağıtmak için takılıyor dert sahibi olmak için değil..
Ki benimde hatalarım var tüm samimiyetim ve saflığımla kendimi hemen açmak gibi bende onu anlamış bulundum sayenizde teşekkürler:16:

Tatlım sana bişi diyim mi ortalığı karıştiranin ve milleti doldurusa getiren kim artik belli gerisini sen düşün olur mu cnm..
Bak basladi bile özelden yazmaya konusmaya.. biz ona dilayla ablalik kardeslik yaptık, yaninda olduk kıymet bilmeyenin onde gideniymis.. cocuk daha çocuk akli ile yaşıyor kendisi. Etrafında kimse kalmicak farkında değil...

Su an arkamdan konuşanlara bu konuyu uzatanlara bir lafım yok konuşmucam daha fazla birşey de demicem diyemiyorum çünkü.
devam edin sadece konuşmak isteyenler..

Aynen yaa sorma çenebazz olur çkarızz :27::27:

Oyy gece yaparsın nazını :23: :9:

:27::27: Gece gece aşercem ilgi istiyorum ulen artık beüüğğğ :43::14:
Ne istesem bilemedim şimdi hamişte değilim ama ımm Hindistan cevizi ama taze kabuğunu kırmak için uğraşsın sabaha kadar sonra onun suyuyla saçlarıma bakım yapsın vs vs.. Neyin kafasındayım bende bilemedim :27::27:

aa yeter ama yazmayacağım yazmayacağım dedimde dayanamadım
iyiyken iyi sorun yook kötüyken herşeyi ortaya dökün. oldu canım :34:
iki kişinin arasındakiler iki kişinin arasında kalmalı her ne olursa olsun
insanlar hata yapabilir neden büyütüyorsunuz???

Back