- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.081
iyilk canım senden naberrrHoşbulduk kuzum naberrr
Bilmiyorum ki yağıyodu sabah snra dışarı bakmadım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilk canım senden naberrrHoşbulduk kuzum naberrr
yok lan pijama çok büyük kilolu değilim hele orda daha zayıftım
İyi akşamlar kızlarr....
manken gibi hatunum ben kıskanmayınYalana bak ya ya yağlar bıngır bıngır görünüyo .. yalan söyleme
Tamam yaz okurum, evet yanlış düşünüyorsun. Ama pişmanlık duyup özür dilediğin için teşekkürler. Ama benim tanıdığım sevgi isen hiç gocunmadan gider leydininde gönlünü alırsın. O kızın sana hiç bi zararı dokunmadı zaten az giriyordu son zamanlarda. Boş yere topiğine çok insan gelsin diye , kaç aylık arkadaşlarından oldun. Değmez..
İyi akşamlar kızlarr....
Hoşbulduk kuzum naberrr
​Topiğimizin en çalışkan kızı da geldi hoşgeldin lisam naber nasılsın ?
Ben yine susmuştum bliyosun bana özelden de açıkladısevgi durumu ama bn gittikten snra arkamdan onca kişiye konuşmasına çok snirlendm haklı olarak kibledm aynı şeyi ben yapsaydm aslaaa yapmam ama yapsaydm eminim o da kiblerdi
Hoşgeldn lisaam
manken gibi hatunum ben kıskanmayın
tahrik ediyorsun beni yavrumhangi manken peki biliyorsun bir sürü manken türü var ​
iyilk canım senden naberrr
Dün burda deprem oldu kanka , öyle sallandım ki bende yatağın yaylarından dolayı sallandık snaıyorum meğerse deprem olmuşş... :26:
Ben yine susmuştum bliyosun bana özelden de açıkladısevgi durumu ama bn gittikten snra arkamdan onca kişiye konuşmasına çok snirlendm haklı olarak kibledm aynı şeyi ben yapsaydm aslaaa yapmam ama yapsaydm eminim o da kiblerdi
Hoşgeldn lisaam
tahrik ediyorsun beni yavrum
bikinili resmimi atmıyım baak :26:
Yok kalsın şuan bu çıplaklığı görecek durumda değilim haha
Bana diyecek söz bulma zaten senin buraya gelmenin sebebi ney ortalıgı karıştırman mı?Merhaba...
Kusura bakmayin topige damdan düser gibi daldim, aslinda ozeldende yazabilirdim ama burayi tercih ettimki gizli sakli olmasin diye...
Öncelikle Jagger ve LadyMarmelad ikinizdende özür dilerim, malum zamanda yasadigimiz tatsiz olaydan dolayi... Sizden yasca cok büyügüm ama sizin nekadar olgun oldugunuzuda anladim... Sizde benim gibi sasirdiniz sevginin buraya yazmasina, olmadik sey icin ozamanlar size yaptigini suan bize yapiyor... Herkesin kendi akli var tabii ama aynen size soylenenler banada soylendi... Herneyse...
Amacim sadece sizden özür dilemek, cünkü anladimki doldurusa geldim ve sizi tanimadan ters davrandim... Her yasta hata yapila bilir, kimse dört dörtlük degil...umarim özrüm kabul bulur...
Sana gelince sevgi, gercektende diyecek söz bulamiyorum... Bende seni cok dinledim dimi, oladar derdini paylastin ve bana dediklerini hatirla "gercek dost"... Neyse yasina veriyorum... Sana bi abla nasiyati, söylediklerinin arkasinda dur ve kimseninde günahini alma...
Rahatsizlik verdiysem ayriyetten özür dilerim ama ben haksizliga gelemiyorum ve suanda sizede bizede haksizlik ediliyor...
Iyi aksamlar....
Merhaba...
Kusura bakmayin topige damdan düser gibi daldim, aslinda ozeldende yazabilirdim ama burayi tercih ettimki gizli sakli olmasin diye...
Öncelikle Jagger ve LadyMarmelad ikinizdende özür dilerim, malum zamanda yasadigimiz tatsiz olaydan dolayi... Sizden yasca cok büyügüm ama sizin nekadar olgun oldugunuzuda anladim... Sizde benim gibi sasirdiniz sevginin buraya yazmasina, olmadik sey icin ozamanlar size yaptigini suan bize yapiyor... Herkesin kendi akli var tabii ama aynen size soylenenler banada soylendi... Herneyse...
Amacim sadece sizden özür dilemek, cünkü anladimki doldurusa geldim ve sizi tanimadan ters davrandim... Her yasta hata yapila bilir, kimse dört dörtlük degil...umarim özrüm kabul bulur...
Sana gelince sevgi, gercektende diyecek söz bulamiyorum... Bende seni cok dinledim dimi, oladar derdini paylastin ve bana dediklerini hatirla "gercek dost"... Neyse yasina veriyorum... Sana bi abla nasiyati, söylediklerinin arkasinda dur ve kimseninde günahini alma...
Rahatsizlik verdiysem ayriyetten özür dilerim ama ben haksizliga gelemiyorum ve suanda sizede bizede haksizlik ediliyor...
Iyi aksamlar....
Sakin ol , relax takılalım..
Merhaba...
Iyi aksamlar....