- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.061
Haklsın sen benim hep zor zamanlarımda yanımdaydın
Valla sevgicim , bak sana onca ayın hatrına yine sevgicim diyorum ,ben senin en zor anında her zaman yanındaydım.Elimden geleni yaptım. Seni her zaman dinledim , o kadar çok sohbet ettik seninle..
Ama bir topic mevzusu yüzünden bizi sildin..
Ve şimdiden içinden geldiği için bana mesaj atıyorsun.
Sana olan öfkem inan geçmiyor, yani hadi diyelim leydiyi bi kenara bırak. Beni silebileceğini , arkadaşlığımızı yok sayacağını inan düşünsem aklıma gelmezdi..
Leydiyi karıştmadan olmuyor, kusura bakma ama benim seninle eskisi gibi olabilmem için önce leydiden özür dileyeceksin.
Çünkü ben onu savundum diye çıktı bütün mevzu..
Yani şuan sen mi leydi mi deseler gözüm kapalı leydi derim..
O senin yaptığını yapmaz bana :)
Yani mevzuda leydi yoksa ben de yokum . Tercih senin ona göre konuşur yazarsın istediğin zaman. Kimseye düşman gözüyle bakmıyorum, bakmıyoruz da :)) bizim kapımız herkese açık ..
Yeter ki ihanet görmeyelim..
hep destek oldun bana cok güzel dostluk kurmuştuk herşeyimi paylaşırdım sagolsun dinlerdin yardımcı olurdun.
Hiç bir zmaan sırtını dönmedin bana hep toparlamaya çalıştın beni bunları asla unutamam zaten bunları unutamadım için yazıyorum sana.. nedensiz neden yokken
Ben sana sadece ne için kızmıştım biliyormusun
ben banlanmıştım o gün olayı meseleyi bilmeden geldin orda savundun ne bilim.. ondan sonra tuaf oldum ben ama geçti gitti şimdi o konuyu açmayalım olan oldu biten bitti.
diğer konuya gelincede ordada haklısın