• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!

Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..

Sizde kusura bakmayın...iyi akşamlar sizede..

Teşekkür ederim , iyi akşamlar . Olduysa bi kusurum , siz de kusura bakmayın..

Nasilsiniz kizlar... desem mi demesem mi bilemedim.... Gerginlik akiyor topikten...

:1::1:

Hmmm özelleri döküyoruz :46::46:
Peki ben dedim bunlari yazis sekli tuafima gitti herkesle hemen canim cicim olmammi gerekiyor, oda bunun farkindaydi eminim, ve sen o öyledir alisirsin falan dedin bende suan almayim dedim... Hem burdakileri hemde diger topiktekileri bana kötüleyrn kim ? Hepsi dönek beni arkamdan vurdular diye acitasyon yapan kim?
Neyse bence herkes seni tanidi...
Hayatinda basarilar...

Kizlar tekrardan özür dilerim daha yazmiycam huzurunuzu bozmak istemezdim...

Abla artık olan oldu
Özelleri söyleyip banlanmayın boşuna söyliyim:18:

Olsun leydim sorun değil seviyorum seni :51:
Napıyosunuz bakıyım :6:

İyii kuzucum bi yandan o ses bi yandan bura takılıyorum iştee:9:
I love you too:54:

Hâlâ akillanmayacaksin sen sewgi hanim.. Boş konusuyosun boş !! Kim kimi doldurusa getirdi tartışılır.. ozelde konustuklarimiz aciga cikacaksa böyle, dilooo bizde açığa getirelim sewginin soylediklerini.. ama yok yok bize yakismazzz !!! Tükürdüğünü yaliyosun sen şu annn yazık sana !!!

Kusura bakmayın kızlar... iyi akşamlar diliyorum..

Sizde kusura bakmayın...iyi akşamlar sizede..

İyi akşamlaarr:44:

Back