- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.061
Haklsın sen benim hep zor zamanlarımda yanımdaydın
Valla sevgicim , bak sana onca ayın hatrına yine sevgicim diyorum ,ben senin en zor anında her zaman yanındaydım.Elimden geleni yaptım. Seni her zaman dinledim , o kadar çok sohbet ettik seninle..
Ama bir topic mevzusu yüzünden bizi sildin..
Ve şimdiden içinden geldiği için bana mesaj atıyorsun.
Sana olan öfkem inan geçmiyor, yani hadi diyelim leydiyi bi kenara bırak. Beni silebileceğini , arkadaşlığımızı yok sayacağını inan düşünsem aklıma gelmezdi..
Leydiyi karıştmadan olmuyor, kusura bakma ama benim seninle eskisi gibi olabilmem için önce leydiden özür dileyeceksin.
Çünkü ben onu savundum diye çıktı bütün mevzu..
Yani şuan sen mi leydi mi deseler gözüm kapalı leydi derim..
O senin yaptığını yapmaz bana :)
Yani mevzuda leydi yoksa ben de yokum . Tercih senin ona göre konuşur yazarsın istediğin zaman. Kimseye düşman gözüyle bakmıyorum, bakmıyoruz da :)) bizim kapımız herkese açık ..
Yeter ki ihanet görmeyelim..
işte uzuyor
3 ayda 11 cm uzadı resmide bu canım
normalde ayda 1 cm uzar bununla 3 4 cm oluyor kanka
bak ben o pijamadaki aralıkları saydım
ilk başladığımda ve 3 ay sonraki hali
işte uzuyor
3 ayda 11 cm uzadı resmide bu canım
yok lan pijama çok büyük kilolu değilim hele orda daha zayıftımBu resimdeki sen misin lan sen bu kadar kilolu musun kii
sevgi senden hiç beklemiyordum bunlar hayatta barışmaz diyordumama inan çok sevindm bi özürle kimse eksilmez böyle bir geçmiş varsa
yok lan pijama çok büyük kilolu değilim hele orda daha zayıftım
Haklsın sen benim hep zor zamanlarımda yanımdaydın
hep destek oldun bana cok güzel dostluk kurmuştuk herşeyimi paylaşırdım sagolsun dinlerdin yardımcı olurdun.
Hiç bir zmaan sırtını dönmedin bana hep toparlamaya çalıştın beni bunları asla unutamam zaten bunları unutamadım için yazıyorum sana.. nedensiz neden yokken
Ben sana sadece ne için kızmıştım biliyormusun
ben banlanmıştım o gün olayı meseleyi bilmeden geldin orda savundun ne bilim.. ondan sonra tuaf oldum ben ama geçti gitti şimdi o konuyu açmayalım olan oldu biten bitti.
diğer konuya gelincede ordada haklısın
Kankaların bir tanesi , nerelerdesin sen yine bensiz kahvaltılara mı gittin !
keşke dediğin gibi bu kadar büyümeseydibeklemiyordun dimiii
bende beklemiyordum kendimden böle birşeyi gururum yüzünden
ama olmadı işte
geçmişimiz sohbetimiz coktur bizim jaggerle
bunlar geliyo aklıma gerçek bir dosttukben aslında ne kadar da öyle düşünsem hep aklımdaydı bu kara böcüm
Ladynın de bana bir sözü yok mu peki luim olanları sende bilyon az cok muneye kadar taşımamız olsaydı keşke..
sevgi senden hiç beklemiyordum bunlar hayatta barışmaz diyordumama inan çok sevindm bi özürle kimse eksilmez böyle bir geçmiş varsa
Tabi ki de savunurum. Çünkü kimsenin kimseye sen orada takılıcaksın , oraya yazan buraya yazmasın gibilerinden şart koşması ve bunun için tartışma yaratması saçma geliyor bana...
Dediğin gibi olan oldu biten bitti, ne bitti dersen benim senin arkadaşlığına olan inancım bitti. Keşke bitmeseydi ama bitti..
Yani ben şimdi geyik topiği açtım diye , nazar bana kin mi besliyor ? Hayır.Ben onun topiğine gidiyorum o buraya geliyor. Şimdi ben sen orda takılıyorsun buraya gelip yazıyorsun diyip kızla kavga mı edeyim hayır. Trip mi atayım hayır..Hiç bir şey arkadaşlıktan daha değerli değil..
Gerçekten hadi beni geçtim benden özür dileme beklemiyorum da artık. Ama leydiden özür dilemen cidden gerekiyor.. yok dersen de sen bilirsin :))
yalana baaaaksen mi kilolu değilsin
atma lan atma dee gecen gördümmmmmmmmmmm domdom gibidin
Iıı ıııhh bugün evde idim ben bakındım sana nerelerde diye de yoktun
Iıı ıııhh bugün evde idim ben bakındım sana nerelerde diye de yoktun
haklısın canm birşey diyemiyorum .
ben bu olanlar için kendimze kızıyorum hep zaten kimseye değil
ben cok yalnış düşünüyormusum bunu anladımsana özelden birşey yazcam onu oku olur m
yalana baaaak
Aynen öyle ..
keşke dediğin gibi bu kadar büyümeseydi
ben aklıma eser yarın giderim topik açarım jag bana küsecek mi
yada ben gelme benim topiğime konuşma kullandın topiğimi dersem ayıp olmaz mı
inanki incir kabuğunu doldurmayacak şeyler bunlar çok değersiz çok gereksiz
iyi insan lafın üstüne leydimde gelmişş
Bugun ben çok yoruldum annemle bankaya gittik kartımla ilgili bi problem vardı onu hallettim , yağmur yağıyodu fena şekilde.. Orda hava nasıl ?
Tamam yaz okurum, evet yanlış düşünüyorsun. Ama pişmanlık duyup özür dilediğin için teşekkürler. Ama benim tanıdığım sevgi isen hiç gocunmadan gider leydininde gönlünü alırsın. O kızın sana hiç bi zararı dokunmadı zaten az giriyordu son zamanlarda. Boş yere topiğine çok insan gelsin diye , kaç aylık arkadaşlarından oldun. Değmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?