iki kücük cocukla bosaniyorum...

Babasiz büyümek cok mu zor?siz neler yasadiniz annenize baska babalari gösterip brnim babam nerde dediniz mi?bu sorularla karsilasacagim diye düsünüyorum kendi adima.
Yooo hiç demedik ole çocukta olsak kavga ettiklerinin mutsuz olduklarının farkındaydık ben hep şükrederim annem iyi ki boşanmış babamdan ,babamlayken zengin ve mutsuz ayrıldıklarında ise yoksul ama çok mutluyduk.
sadece üç kuruşa özel sektörde çalıştığım için bana haksızlık yapıldığında babamı küfürle anar,içimden anasına bacısına söverim :)

Sagolun evet bu evlilik belki düzelir diye cok cabaladim ve simdi kendime bakiyorum iki cocukla aileme yük gibiyim,ailem öyle görse de görmese de.eski es ise sorumsuzca sanki iki cocugu hic olmamis bekar yasiyor.bu beni sinir ediyor.o asla o kadar rahat yasamamali nafaka,tazminat ne vsrsa hakkim alacagim,alamazsam da hapislere girip ciksin.ama bu kadar keyfi yerinde olmasina katlanamiyorum.

Size tüm yüregimle katiliyorum.ama cocuklari o adama birakacak sorumsuzlukta biri degilim.O sözde adama cocuklari biraksam ,baslarina gelmeyen kalmaz.

Allah yardımcın olsun.
Tabi ki başarabilirsin.
Senin böyle bir eşe, çocukların da böyle bir babaya ihtiyacı yok bence.
Büyük kizim o adama düskün.birgün kacirirsa okula basladiginda ...endiseliyim.

Allah yardimcin olsun.
Korkun olmasin en büyük güç kaynağın iki evladinin varligi
Bir kadim yuregiyle herseye yeter
Sagolun ...ama kizim beni pek dinlemiyor.ilerde onlari koruyamamaktan ve söz gecirememekten cok korkuyorum.su anda herseyden korkuyorum aslinda ama hakketmedigim bir hayati yasamamakta yani bosanmakta cok kararliyim...

Uykumda bile...cok dogru aslinda...

hem maddi-manevi tazminat talep et, hem de nafaka iste.. kendi dusunsun.. sonucta o cocuklara gelir saglamak durumunda..
dugunde, nisanda takilan takilarin miktarini da odemek zorunda sana.. haklarindan vazgecme sakın..
Üzerinde tapu vs yok.abisinin üstünde evin tapusu.düzgün bir isi yok.diyelim ki bu durumda ben davalari acsam ne alabilirim?issiz biri diye ve malvarligi yoksa resmi anlamda nasil bir yol izleniyor?

Sorumsuz,siddete meyilli bir babayla yasamaktansa,bir ekmegi bile yavrulariyla bolusebilecek,onlara dayaksiz,hakaretsiz sadece sevgisini sunabilecek bir anneyle yasamalari cocuklarin icin ideal olani emin ol.uzulme.allah yardimcin olur.o adama katlanip hem kendine , hem bebelerine hayati zehir etme.

Su an pek iyi sayilmam.kendimi yük hissediyorum aileme karsi...ama tedbir nafakasi alip ailemin alt katina gecicem.bebegim oldugu icin calisamam annem yapamaz iki cocukla...

ben daha önce boşandığım için sizi iyi anlıyorum ama dayanmak zorundasınız bunları düşünerek enerjinizi bitirmeyin .olumlu düşünün kızlar ve anneleri ilerde bi yumruk oluyor en kötü anneye bile kızının ihtiyacı oluyor ama baba olmasada oluyor.anne özeldir.kızını da kaçırma şüpheniz varsa şimdiden gerekli yerlere başvuru yapın kızınızla uygun bi dille konuşun bi travma yaşamasın en azından eğer herkim olursa olsun onu zorla bi yere götürmek isteyen olursa hemen çığlık atmasını tembihleyin.en önemlisi güçlü olun

Bosanirken cocugunuzda var miydi?nasil düzene girdi hayatiniz?

belki lüks bir hayat sunamazsın ama dayak atan insan müsveddesiyle aynı ortamda kalmazlar
Evli oldugum yedi sene boyunca karin tokluguna yasayip,üstüne altinlari verdim.hapis hayati yasadim cocuklarla.yedigim ekmek konusuldu.siddet,hakaretle gecti.

Kisaca lüks bir hayat olmadigi gibi iyi biri yoktu yanimda.bu daha da kötü...

öncelşkle çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum bende boşanmak istiyorum ama hamileyim ve 2 yaşında bir kızım var onları benden alırlar bakamam yetemem diye korkuyorum o yüzden katlanıyorum ama siz şiddet görüyormuşsunuz çocuklarınızın böyle bir ortamda büyümesi daha doğru olan şeymi değil aileniz arkanızdaysa hiç beklemeyin boşanın

Üzerinde tapu vs yok.abisinin üstünde evin tapusu.düzgün bir isi yok.diyelim ki bu durumda ben davalari acsam ne alabilirim?issiz biri diye ve malvarligi yoksa resmi anlamda nasil bir yol izleniyor?
avukatla gorussen daha ii aslinda.. yanlis bsy soylemek istemem..

Umarim hersey sizin adiniza da yoluna girer....ben bosanma konusunda karar verdim.sadece davayi acicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…