Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Ama iki kücük kizim var.onlara yetebilir miyim?sorumsuz bir baba yerine, tüm gayretimle onlara güzel bir yasam sunabilir miyim?korkularim var.bana cesaret verin lütfen...
Siddet uygulayacak kadar degersiz olan bir sözde adamla evlenmisim ne yazik ki...ben lise mezunuyum ama bir meslegim yok.asgari ücretle calisirim.yani sormak istedigim su onlari güzel yetistirip,okutup mutlu görmek istiyorum.yetebilir miyim kizlarima?onlari koruyamamaktan ve söz gecirememekten korkuyorum.kendime olan güvenim azaldi kizlar...Evlendikten sonra mutasyonlarini tamamliyolar bu tipler anladigim kadariyla ya. Siddet uygulayacak kadar degersiz gordugun biriyle ne diye evlenirsin hödük.
Etrafimda birsürü insan asgari ücretlede olsa calisip bu sekildeki evliliklerinden kurtuldu. Kör topal bi şekilde götürürsün ama en azından kendine saygın kalır, kücücük cocuklarınında hafızasında kotu anılar kalmadan guzel guzel buyurler. Allah yardimcin olsun bu sürectede
Şiddet içeren bir ortamdan daha iyi olacağı kesin.İki küçük kız sevilerek büyüsünler varsın başka eksikleri olsun. Allah tan kolaylık ve başarı diliyorum sizin için.Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Ama iki kücük kizim var.onlara yetebilir miyim?sorumsuz bir baba yerine, tüm gayretimle onlara güzel bir yasam sunabilir miyim?korkularim var.bana cesaret verin lütfen...
Siddet uygulayacak kadar degersiz olan bir sözde adamla evlenmisim ne yazik ki...ben lise mezunuyum ama bir meslegim yok.asgari ücretle calisirim.yani sormak istedigim su onlari güzel yetistirip,okutup mutlu görmek istiyorum.yetebilir miyim kizlarima?onlari koruyamamaktan ve söz gecirememekten korkuyorum.kendime olan güvenim azaldi kizlar...
Büyük kizim 4 yasinda ve son olayda baba anneme vurma diye cildirdi.kizimin beni o halde görmesi beni bu karari almam gerektigini gösterdi...kesinlikle yapabilirsiniz!
anneleri gözlerinin önünde şiddete uğrayan çocuk mu, anne-baba boşanmış çocuk mu daha sağlıklı olur sizce?
siz çocuklarınıza sevginizi verin, onların herşeyiyle ilgilenin yaşamların en güzeli onların olur
Allah yardimcin olsun.. duzelmeyecegini dusunuyorsan, elinden geleni yaptiysan, yapacak bsy yok..Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Sagolun...ben eski esime yakinda bosanacagim icin eski diyorum.cocuklari asla görüstürmek istemiyorum bosandiktan sonra.sen iki tane cocugun annesisin senin degersiz olman mumkun mu? Bunu sana hissettiren, yasatan tipe bi ömür harcayacagina cocuklarinla iyi de olsa kotu de olsa apayri bi yol cizebilirsin
Darp raporu aldim tazminat davasi acicagim ama hicbirseyi olmayan biri kendisi.ödeyemezse hapse atilir mi?nafska davasi da acicam kendisine.cünkü yillarimi,umutlarimi tükketti bu evlilikle...Allah yardimcin olsun.. duzelmeyecegini dusunuyorsan, elinden geleni yaptiysan, yapacak bsy yok..
mutsuz bi ortam yerine sevgi dolu bi ortam sunabilirsen, neden yetemeyesin? senin kafan rahat olursa onlarla iliskin de farkli olur..
cocuklarin var, nafaka alman da caiz, gecim yonunu o sekilde ferahlatabilirsin de..
hem maddi-manevi tazminat talep et, hem de nafaka iste.. kendi dusunsun.. sonucta o cocuklara gelir saglamak durumunda..Darp raporu aldim tazminat davasi acicagim ama hicbirseyi olmayan biri kendisi.ödeyemezse hapse atilir mi?nafska davasi da acicam kendisine.cünkü yillarimi,umutlarimi tükketti bu evlilikle...
Sagolun...ben eski esime yakinda bosanacagim icin eski diyorum.cocuklari asla görüstürmek istemiyorum bosandiktan sonra.
Sagolun...ailem artik tam destek bana...Şiddet içeren bir ortamdan daha iyi olacağı kesin.İki küçük kız sevilerek büyüsünler varsın başka eksikleri olsun. Allah tan kolaylık ve başarı diliyorum sizin için.
Büyük kizim 4 yasinda ve son olayda baba anneme vurma diye cildirdi.kizimin beni o halde görmesi beni bu karari almam gerektigini gösterdi...
Kesinlikle doğru kararı vermişsin. Benim çocukluğumda şiddet ortamında geçti. Keşke annem daha önce ayrılsaydı babamdan.Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Takilari da isteyecegim ama kasetler felan evde dügüne ait videolar yok elimde.nssil kanitlarim.hem maddi-manevi tazminat talep et, hem de nafaka iste.. kendi dusunsun.. sonucta o cocuklara gelir saglamak durumunda..
dugunde, nisanda takilan takilarin miktarini da odemek zorunda sana.. haklarindan vazgecme sakın..