iki kücük cocukla bosaniyorum...

çocuklarınız küçük, çok yüksek ihtimal sizde kalacaklar inşallah ama nafaka için bulsanız iyi olurdu.
dediğiniz gibi telefonculara sorabilirsin. maalesef benimki eski tip telefon olduğu için bilmiyorum :/
telf culara sorarim da nasil nerey soracagim hicc bilmiyorum canim ya .yurt disinda yasamanin zorluklari dillerini az cok biliyorum ama boyle detayli kobulari nasil anlatirim anlarlar mi bilmiyorum dil konusunda .resimler delil olur mu resim var allahdan.hastaneye gittim ordan da ilac verdiler morluklar icin oda delil olur mu .hastaligima tiravma yazdi doktor .oda delil olur mu rapor yok maalesef hersey var.bana sahit arkadaslarim var ama onlar telf gorduler yuzumun morluklarini yoksa iyke komsu faln yok zaten onlar yabanci

rapor olmasa da o zaman çekilmiş fotoğraf, ilaç reçetesi, şahit arkadaşlarınız tabii olur. haklısınız, yurtdışında zor. internetten araştırıp bulabilirsiniz belki.

rapor olmasa da o zaman çekilmiş fotoğraf, ilaç reçetesi, şahit arkadaşlarınız tabii olur. haklısınız, yurtdışında zor. internetten araştırıp bulabilirsiniz belki.
arastiriyorum canim ama tam net cevap bulamiyorum rabbim ins beni tez zamanda bu sikintilardan kurtarir ins dualrim bu.sizlerdende beklerim dua..

Kurtulacagim insallah:)

Cocuklarin cok kücük henüz karar asamasindasin ,esinle konusmak fayda vermiyormu ?cocuklarina acisin o iki kücük yavru ne yapar ?cidden cok üzücü durumlar, sen az sabir etsen esinle bosanmadan ise gitsen calismaya baslasan ,bir evi gecindirecek duruma sahipmisin degilmisin anlayabilirsin,ailen yardim edicekmi bunlari hesap ederekten hareket et kardesim ,evden cik cocuklari al git nereye gideceksin ,kararin o yöndeyse yardim almayi ihmal etme .

Esinin hayatinda baska biri mi var? Telefonu tuvalette bile tasimasi... ilginc. Siddet uygulamasi da bu yuzden olabilir. Seni yildirmak icin yani.

Ben üc aydan fazladir babaevindeyim,beyefendi sadece aradi,ben cevap vermiyorum.barismak icin kimseleri araci yapmadi.bana bosanmak kaldi.

Esinin hayatinda baska biri mi var? Telefonu tuvalette bile tasimasi... ilginc. Siddet uygulamasi da bu yuzden olabilir. Seni yildirmak icin yani.
yok canim biri yok ilk evlendigim aydan beri siddet var yinede bilmiyorum biriyle konusuyormu pek ihtimal vermiyom ama.bana siddet uygulayinca dediki ben bir kadina bu kadr eziyet edecm siddet uygulayacagim o hala birda kalacak senin gideck yerin yok.diyordu hep.

Iste seni gondermek icin siddet uyguluyormus demek ki. Elleri kirilsin.
Ben yine de gizlice bir aeastir derim. Hayatinda biri olabilir. Ya sa bir kac kisi. Sanirim o bekar hayati yasamak isstiyor.

Siddet varsa bosanmalisin. Uzaklastirma karari cikartabilirsin savciliga gidip. Esin eve yaklasamaz o zaman. O gitsin evden siz duzeninizi bozmayin.

Siddet varsa bosanmalisin. Uzaklastirma karari cikartabilirsin savciliga gidip. Esin eve yaklasamaz o zaman. O gitsin evden siz duzeninizi bozmayin.
siddet varda yurt disindayim evden uzaklastirmma yok hem olsa bile bwn ne yapacam ki tek basima yabanci ulkede en kisa zamanda tr ye donmek istiyoru.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…