iki kücük cocukla bosaniyorum...

Su anda kizima sürekli babasindan uzaklassin diye görüstürmüyorum telefondan.olumsuz konusuyorum hakkinda.ailem asla bu sehire gelip görmesine izin vermeyiz diyorlar.kizim babasina cok düskün ilerde onunla yasamak ister diye korkuyorum.baglarini kesmek istiyorum hakkim olmasa da...

canım çok yanlış yapıyorsun
bak google yap, aç oku
yaptığın gerçekten yanlış!!!

nasil bi baba peki?

Kesinlikle doğru kararı vermişsin. Benim çocukluğumda şiddet ortamında geçti. Keşke annem daha önce ayrılsaydı babamdan.
Siddettin her türlüsünü icinde barindiran evlilik ve cocuklar sahit herseye...

Anlattığınız 'kocanız' ın yerine mi yetip yetemeyeceğinizi soruyorsunuz?
Uykunuzda bile ondan çok daha iyi bir figür olacaksınız çocuklarınıza...
Siz sadece kararlı olun, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
Ha gayret, mutluluk ve huzur yakında...

nasil bi baba peki?
Disardan bakanlar cok iyi diyor.ama ben yasadigim örnrklrden yola cikarak sevgisine güvenmiyorum.mesela cocuk hastalanir sabaha kadar uyur ve arada lavaboya ciktigi halde öldü mu? kaldi mi? demez asla.gezmeye diye götürür cocugu acliktan bayiltarak getirir.o kiyamadigi parasiyla yigenlerini yemege götürür.cocuk azicik huysuzluk yapsa ayni annesi der cocuga olumsuz davranir.yani o adam cocuga sinir olup,ben olmazsam döver.

Yaşadıkların için üzgünüm şuan dik durup kızlarına ve kendine yetmek için sürekli olumlu olmalısın tabiki mutlaka duygusal çöküntüler yaşıyorsun fakat hep güzel günler yaşayacağını düşün sabırlı ol

Ekonomik özgürlüğünüz sanırım evli (eşiniz istemediği için) olduğunuz için yok.
Bu durumu kabullenip yaşamak ne kadar sizin elinizdeyse, ardınıza bakmadan çıkıp kurtulmak da sizin elinizde.
Kendinizi kızınız için toplayın lütfen.
Böyle bir anneyle sağlıklı büyüyemez.
Evliliğinizi bitirmek istemiyorsanız da eşinizin bu davranışlarına bir dur deyin.
Ne demek üstüne yürümek veya vurmak!
Kendinize bunu yapmayın lütfen.
Önce siz kendinize değer verecek, ayaklarınızı yere sağlam basacak ve ne kadar önemli olduğunuzu bileceksiniz ki karşınızdaki ona göre davransın.
Şuanlık hiçbir şey yapamasanız da kendinizi değiştirmeye çalışın lütfen...
Bir kadın hem de yeni evli bir kadın olarak içim acıdı yazdıklarınıza...

Sagolun kizlar azicik kendime geldim bana güc verdiniz...en büyük korkum ya büyük kizimi kacirirsa,okula basladiginda.kizimi mahveder o.düsündükce fena oluyorum...

Sagolun kizlar azicik kendime geldim bana güc verdiniz...en büyük korkum ya büyük kizimi kacirirsa,okula basladiginda.kizimi mahveder o.düsündükce fena oluyorum...
Canım benim kuzenimde boşandı biri 3 yaşında diğeri 9 aylıkdı oda şiddet aldatma içki ne varsa kötü olan adamda vardı adam birkez kaçırdı kızını ama kuzen şikayetçi oldu ceza evine kadar girdi şimdi yanlarına bile yaklaşamıyor 2 aylık ceza bile yetti manyaga üstelik bu beni öldürür keser diye kuzen yıllarca sustu adam sürekli yok ailene şunu yaparım bunu yaparım seni şöyle böyle tehditler eden psikopat bile bugün yola geldiyse korkma hiçbirşey olmaz çoçuklar için en büyük yıkım annenin şiddet görmesine tanık olmak yavrum ne kadarda korkmuştur rabbim yolunu açık etsin kuzularınla çok mutlu olursun inşaallah rabbim herdaim yanında olsun

yine de tamamen engel olamazsin gorusmelerine.. bi kere zaten kanun sana sknti cikarir..

Allah yardımcın olsun.
Tabi ki başarabilirsin.
Senin böyle bir eşe, çocukların da böyle bir babaya ihtiyacı yok bence.

benim annem üç çocuğa yetti Allah büyük size de bir nasip kapısı açacaktır.
Babasiz büyümek cok mu zor?siz neler yasadiniz annenize baska babalari gösterip brnim babam nerde dediniz mi?bu sorularla karsilasacagim diye düsünüyorum kendi adima.

Erkekler neden bu kadar pervasiz bi sekilde eslerine siddet uygulayabiliyoar ve de bosanmaktan hic mi hic korkmuyorlar??

Soyle bir fikrim var , bilmiyorum katilir misini?

Bosanma durumunda erkek hicbir sekikde kadin gibi 'ortada kalmiyor '

basinda ilgilenmesi gereken beslemesi gereken buyutmesi gereken mini mini cocuklar olmuyor,

bosaniyor, ceketini alip gidiyor,

Bu da coookk kolay birsey.

En fazla yaninda annesigil filan yoksa yemegini ve utusunu kendisi yapmasi gerekiyor.

Ama kadinlar ne oluyor ?

Gelirleri yok,

cocuklar basinda,

toplumun dul kadin baskisi .....

bi ton agir yuk var?

Kadinlar iste bu sebeplerden, ozellikle de cocuklara bakamam endisesiyle bosanmak istemiyor,

tum sikintilara katlaniyor, dayak yiyor, ...

yine de bosanmiyor.

E peki, söyle olsa ;

bosanma durumunda cocuklar babaya verilse,

baba bilse ki karisi cocuklari birakip gitse o cocuklarla basbasa kalacak,

onlara bakmak zorunda kalacak,

yada bakacak birilerini bulmasi gerekecek.....

. Kendine bi makarna yapip yiyemeyen adamlar tek baslarina cocuklarina bakamayacaklardir??

Yada en azindan bunun sinintisini cekecektir.

Yani bosanmada ceketini alip cikan kadin olsa,

erkek tum sikintiyi cekse,

bosanma erkek icin cok zor bir durum olur
ve sirf bosanip da o zorluklarla basbasa kalmamak icin (su anda kadinlarin yaptigi ) eslerine bu kadar pervasiz sekilde kotu davranmazlar.

Aman ben bi tokat atarim simdi kadin colugu cocugu basima birakip gider, olan bana olur... Der ??

Nasil ki simdi kadinlar bosanmanin yükünü cektikleri icin zor evliliklere katlaniolar,

bosanmak erkek icin zorlasirsa, erkekler de bu kadar rahat bosanamaz, kadini alttan almak zorunda kalir???

Bu fikir, duygusalliktan uzak ,tamamen rasyonel bir bakis açisi,

Annelik duygulari, cocuktan ayrilamama filan, bunlari kabul ediyorum

, ama bu soylediklerimin de hakli bir yani yok mu?

Bosanmak erkeklere ödül gibi, kadinlara ölüm gibi??

Adam bosaniyor, gece solugu barda bi kizin kollarinda aliyor? Yada anasinin kucagindA...

Binbir kavga dovüs 3 kurus nafaka verirse veriyo yoksa .o da yok ???

Kadin kucaginda bebegiyle aglayip oturuyo baba evinde (tabi kabul edilirse )..

Cocuk sorumlulugunu erkeklere vermek lazim biraz sanki???

ben ve yeğenim babasız büyüdük.onunla yaşamak bi işkenceydi çok yokluk gördük ama mutluyduk.yeğenim ise şöyle diyordu geçen gün,kızım yüksek ses ve kavgadan nefret eder.babasız büyümesi daha iyi kavgalarınız bitmeyecek gibiyse bak bana gayet iyiyim dedi çocuklar herşeyle başa çıkmayı öğreniyor sürekli kendinizi sorgulamayın bence daha önceki konulardada hatırlarım sizi çok yapıcı bi hanımsınız başaracağınıza inanıyorum.en azından huzurlu olur çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…