Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sanirim video olmali.. benim davada eski esim inkar etmemis, zora kosmamisti, o yuzden cok bilemiyorum..Takilari da isteyecegim ama kasetler felan evde dügüne ait videolar yok elimde.nssil kanitlarim.
seni çok çok iyi anlıyorum arkadaşım benzer şeyler benim başımdada var malesef o kadar değersizimki ağzına gelen herşeyi söylüyo faydan yok zararın bari olmasın diyo bana zaten 5 kuruş harcatmaz surat asar benimde 2 yaşında kızım var sinir kontrolü yok üstüme yürür hemen vurur benimde ekonomik özgürlüğüm yok ve neyapıcağımı inan bilmiyorum bende kendime olan özgüvenim sıfır onun yüzünden kızım olmasa ölmek istiyorum hiç yaşama hevesim yok...
cocuklarina karsi bi kotulugu dokunmayacaksa, baska skntilar cikarilmayacaksa, gorusturmem diyemezsin ne yazik ki : / hem hakkin yok buna, sonucta sen nefret etsen de onlarin babasi.. hem de lutfen cocuklari silah olarak kullanma, esini acitmak icin..
Su anda kizima sürekli babasindan uzaklassin diye görüstürmüyorum telefondan.olumsuz konusuyorum hakkinda.ailem asla bu sehire gelip görmesine izin vermeyiz diyorlar.kizim babasina cok düskün ilerde onunla yasamak ister diye korkuyorum.baglarini kesmek istiyorum hakkim olmasa da...bak boşanmak ne kadar doğru bir düşünce ise bu yazdığın da o kadar yanlış bir düşünce! değil görüştürmemek, babalarını kötülemen bile yanlış olur.
başka bir konuda yazılmıştı bu, şimdi vaktim yok arayıp bulmaya ama yarın bulup alıntı yapacağım bu konuya, onu oku mutlaka.
Su anda kizima sürekli babasindan uzaklassin diye görüstürmüyorum telefondan.olumsuz konusuyorum hakkinda.ailem asla bu sehire gelip görmesine izin vermeyiz diyorlar.kizim babasina cok düskün ilerde onunla yasamak ister diye korkuyorum.baglarini kesmek istiyorum hakkim olmasa da...
nasil bi baba peki?Su anda kizima sürekli babasindan uzaklassin diye görüstürmüyorum telefondan.olumsuz konusuyorum hakkinda.ailem asla bu sehire gelip görmesine izin vermeyiz diyorlar.kizim babasina cok düskün ilerde onunla yasamak ister diye korkuyorum.baglarini kesmek istiyorum hakkim olmasa da...
Siddettin her türlüsünü icinde barindiran evlilik ve cocuklar sahit herseye...Kesinlikle doğru kararı vermişsin. Benim çocukluğumda şiddet ortamında geçti. Keşke annem daha önce ayrılsaydı babamdan.
Disardan bakanlar cok iyi diyor.ama ben yasadigim örnrklrden yola cikarak sevgisine güvenmiyorum.mesela cocuk hastalanir sabaha kadar uyur ve arada lavaboya ciktigi halde öldü mu? kaldi mi? demez asla.gezmeye diye götürür cocugu acliktan bayiltarak getirir.o kiyamadigi parasiyla yigenlerini yemege götürür.cocuk azicik huysuzluk yapsa ayni annesi der cocuga olumsuz davranir.yani o adam cocuga sinir olup,ben olmazsam döver.nasil bi baba peki?
Yaşadıkların için üzgünüm şuan dik durup kızlarına ve kendine yetmek için sürekli olumlu olmalısın tabiki mutlaka duygusal çöküntüler yaşıyorsun fakat hep güzel günler yaşayacağını düşün sabırlı olKizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Ama iki kücük kizim var.onlara yetebilir miyim?sorumsuz bir baba yerine, tüm gayretimle onlara güzel bir yasam sunabilir miyim?korkularim var.bana cesaret verin lütfen...
Ben o adama cocuk konusunda da güvenmiyorum.sinir olur döver, ben olmazsam.bir de göstereyim diyelim cocugu kacirabilir sirf beni üzmek icin...canım çok yanlış yapıyorsun
bak google yap, aç oku
yaptığın gerçekten yanlış!!!
seni çok çok iyi anlıyorum arkadaşım benzer şeyler benim başımdada var malesef o kadar değersizimki ağzına gelen herşeyi söylüyo faydan yok zararın bari olmasın diyo bana zaten 5 kuruş harcatmaz surat asar benimde 2 yaşında kızım var sinir kontrolü yok üstüme yürür hemen vurur benimde ekonomik özgürlüğüm yok ve neyapıcağımı inan bilmiyorum bende kendime olan özgüvenim sıfır onun yüzünden kızım olmasa ölmek istiyorum hiç yaşama hevesim yok...
Canım benim kuzenimde boşandı biri 3 yaşında diğeri 9 aylıkdı oda şiddet aldatma içki ne varsa kötü olan adamda vardı adam birkez kaçırdı kızını ama kuzen şikayetçi oldu ceza evine kadar girdi şimdi yanlarına bile yaklaşamıyor 2 aylık ceza bile yetti manyaga üstelik bu beni öldürür keser diye kuzen yıllarca sustu adam sürekli yok ailene şunu yaparım bunu yaparım seni şöyle böyle tehditler eden psikopat bile bugün yola geldiyse korkma hiçbirşey olmaz çoçuklar için en büyük yıkım annenin şiddet görmesine tanık olmak yavrum ne kadarda korkmuştur rabbim yolunu açık etsin kuzularınla çok mutlu olursun inşaallah rabbim herdaim yanında olsunSagolun kizlar azicik kendime geldim bana güc verdiniz...en büyük korkum ya büyük kizimi kacirirsa,okula basladiginda.kizimi mahveder o.düsündükce fena oluyorum...
yine de tamamen engel olamazsin gorusmelerine.. bi kere zaten kanun sana sknti cikarir..Disardan bakanlar cok iyi diyor.ama ben yasadigim örnrklrden yola cikarak sevgisine güvenmiyorum.mesela cocuk hastalanir sabaha kadar uyur ve arada lavaboya ciktigi halde öldü mu? kaldi mi? demez asla.gezmeye diye götürür cocugu acliktan bayiltarak getirir.o kiyamadigi parasiyla yigenlerini yemege götürür.cocuk azicik huysuzluk yapsa ayni annesi der cocuga olumsuz davranir.yani o adam cocuga sinir olup,ben olmazsam döver.
Babasiz büyümek cok mu zor?siz neler yasadiniz annenize baska babalari gösterip brnim babam nerde dediniz mi?bu sorularla karsilasacagim diye düsünüyorum kendi adima.benim annem üç çocuğa yetti Allah büyük size de bir nasip kapısı açacaktır.